Marybu

Gonna let the light shine on me

Bara så ni vet

Skrivet 2011-05-26 @ 22:21:06
Så fyller jag år idag :)

Smått & gott

Skrivet 2011-05-25 @ 09:36:37
Idag redan onsdag imorgon 26maj min födelsedag även dagen men miljörevision sicken fin födelsedagspressent :P Typiskt..

Denna vecka har verkligen för några dagar hinner inte med ens hälften vad skulle villjat. Men tvätt har jag hunnit med lite städning inhandlat lite små jox. Men fortfarnde en storstädning kvar tills släkten kommer på söndag även tjejorna på lördag :D

Juste himmlans Olerys dom ska ju visa någon champions league match på lördag så det var fullbokat. Jag som ville vara där med mina vänner och äta gott. men nu är det fatburen som gäller på lördag men det blir nog bra det också :)

Jag är så grinig på min karl som jag delar lägenhet med. Han vill ha det cleant säger han. Men vem vill leva på sjukhus helt kalt på vägar och golv. Usch usch Så försöker göra det så mysigt som möjligt men jag får inte sätta upp tavlor inga hyllor. Blir galen för sjuttsingen.

Lördag

Skrivet 2011-05-23 @ 13:19:57

Somsagt jag fick liv i robban tillslut och åkte iväg mot kungens kurva för att köpa liter grejor på ikea. Sen var det hem och fixa sig till grillpartaj hos Jennie. Jätte god mat och jätte trevligt sällskap tiden bara sprang iväg. När alla andra skulle ta bussen in till stan kom snälla ceder och hämtade mig! Vi åkte hem till mig för lite drinkar sedan ner till olerys. Hade det jätte trevligt vart kanske lite för full men träffa många snälla vänner även många nya :D Och nu när jag tänker efter så skulle jag kanske inte gåttpå den där efterfesten hos mille. Hade nog mått så mycket bättre i söndags då :P som ni ser redan snygg form nere på olles :P


Problem att sova

Skrivet 2011-05-23 @ 13:12:05
Idag är det måndag tyngre än vanligt för inatt så regnade det även blåste. Så till och från kom regnet smattrandes på fönsterna och väckte mig. Typiskt.. Så sitter halvsovandes här på kontoret.

Nu ska zombie Marie fortsätta jobba sen är det tvättstugan som gäller efter jobbet. Sen blir det somna på soffan kan jag tänka mig.

Lördag

Skrivet 2011-05-21 @ 11:20:59

Har precis varit nere i garaget och flyttat bilen så man inte får p-böter.
Igår så kom Michis hit vi åt middag sedan kom Ceder hit också, vi satt och snacka massa skit. Sedan åker vi hem till Jennie i segeltorp där är även jessica och jennie k med lilla jojo var :P Vi satt ute och myste hittade även på lite bus thihi.. Åkte väl hem vid klockan ett. Vid fem ringer robban och vill ha hämtning snäll som jag är hoppar jag in i bilen och kör. Men efter halvvägs framme får jag ett samtal att han får skjus av en på festen. Pucko Robban! Ska snart väcka han så ska vi iväg på lite ärenden minsann.

Tack å bock!

vad händer?

Skrivet 2011-05-20 @ 19:37:51

Sitter nu hemma i min bastu.. Har precis skruvat ner gardinstången höll på att svettas ihjäl. Ska snart pallra mig ner till källaren för att hämta fläkten :P

Men somsagt ska skjusa robban på grillpartaj sen så får vi se vart kvällen leder. Snackat lite med Michis och ceder så något ska jag nog göra. Men imorgon är det grillpartaj för mig hemma hos Jennie minsann :D

Tjohej!

fredagslåt

Skrivet 2011-05-20 @ 17:06:21


Som vanligt är det en fredagslåt som gäller i bloggen! iallafall när jag är aktiv :p

Fredag!

Skrivet 2011-05-20 @ 09:51:15

Jajemänsann fredag idag! Robban ska bort på grillpartaj ikväll. Men jag ska nog vara hemma och fixa lite inför nästa helg för min födelsedag. För nästa vecka kommer vara kaotiskt rent ut sagt. Köpa lite brieost till ikväll för robban gillar ju inte det, man får passa på när karl är borta :P

Igår så drog jag och Robert till Kungens kurva för att handla gardiner till köket. På väg därifrån plockade vi upp Michis sen åkte vi hem till Fagerström. Där höll de på att packa för fullt inför tävling i malmö i helgen. Börjar tänka sköna fina sommar nu när man fick se dragracing bilen. Snart så är det semster också drygt 4 veckor kvar. Yippey!

Blev en solning i högdalen sen också känner mig lite bränd i facet :P thih

Undergång

Skrivet 2011-05-20 @ 08:51:55

Alltså, jag må vara löjliig. Men jag blir bara mer och mer nojig om lördagen. Gubbstrutten som påstår att världen går under har lyckats påverka mig!! Jag brukar aldrig tro på sådant här trams, men nu känns det så sorgligt om det faktiskt skulle vara sant.... usch. Nä vi får hoppas att vi alla vaknar på söndag morgon och allt är precis som vanligt.

Undra om det är någon eller några som lever ut till fullo nu och spenderar alla sina pengar bara för dom tror
att världen går under imorgon !?!

Typiskt

Skrivet 2011-05-19 @ 16:36:15

Shit pommes frites vad mycket folk det var vid delicato! Det var kö runt kåken tillochmed.. Så vi skippade det köper nog dyra tårtor då istället  än att stå i den långa kön. Trodde inte det var så poppis att handla defekta bakelser.. Men men..

För baka gjorde vi till robbans födelsedag i december, och jag säger aldrig igen alltså. guuud så jobbigt det var minsann. Vi bakade allt sjävla tårta, bullar och kakor men det var gott.. Men inte värt besväret :P Låter lite lat tycker jag. Men det finns ingen tid till att baka heller..

Nog om bakning. Idag är det tomtbergadagen kanske ska förbi där efter jobbet fårse hur det blir. Måste iallafall upp till robbans andra garage för att hämta däck till min bil. Jaa precis nu är det rekord släpp på bakdäcken också. Kommer nog aldrig gå så mycket i back med pengar som jag kommer göra med denna bil.Suck

Jaha. Ska kanske träffa michis ikväll iallafall det är något positivt med denna dag :D

Växelspaksknoppen till skitbilen får fylla ut blogginlägget :P

tjänna!

Skrivet 2011-05-19 @ 11:25:43
Igår var vi över hos micke & hanna med pappa och camilla! Hanna hade bakat en jätte god och kladdig kladdkaka :D MUMS! Dom får det bara finare å finare hemma hos sig. Lite avis faktikst hemma står det still men renovering osv.

Idag ska jag iväg på en lite senare lunch, ska nämligen till Delicato och shoppa loss och dom öppnar inte furns 13,30 typiskt!

Jag fyller år om en vecka om ni vill veta :P