Marybu

Gonna let the light shine on me

Bilar!

Skrivet 2011-04-21 @ 08:22:14
Tvätten gick bra igår så nu återstår det bara att packa upp tvätten ... Hah

Men det får bli i helgen för idag ska jag åka ner till Jönköping efter lunch! Det är Elmia mässan nu i helgen så ska strosa omkring och kolla på massa bilar imorgon. Jag hoppas att det är lite nya bilar osv tycker det har sett likadant ut nu de två senaste åren.

Vi åker hem sen på fredag eftermiddag så har man en lång helg framför sig. Än så länge inga planer men det dyker nog upp något.

Tvättdags

Skrivet 2011-04-20 @ 08:57:07

Äntligen dags för tvätten igen glömde våran tid förra veckan när det redan var kris och nu är det värre än någonsin ;P Blir 4 stora kassar lär nog stå där nere i tvättstugan och tvätta bra länge. Varför är det så tråkigt att tvätta? hmm

skyldig! haha

Skrivet 2011-04-12 @ 17:54:31

Uggla!

Skrivet 2011-04-11 @ 15:42:49

Tisdagen

Skrivet 2011-04-06 @ 11:52:41
Igår så åkte vi och hämtade lite däck efter jobbet! Sen iväg till loffes för att äta lite middag. Dom hade ny tjej där som lärde sig så min mörbitsrulle vart sådär kan jag säga. Men inte vågar jag säga till heller. Men efter det åkte vi hem till mina päron där även mormor & ingemar var så det blev en liten fika :) Fick även en söt påsk pressent av mormor tack så mycket!

Skulle iväg på kryssning på fredag men det var för många avhopp så vi skippade det. Får ta det någon annan gång när fler kan :) Så får se vad vi hittar på istället :P

Helgen som var!

Skrivet 2011-04-05 @ 10:14:35

Fredag blev en riktigt myskväll med robert även hem till mor och tvätta jeans tills på lördagen :P

Lördag var det dop för Mattias, nervös var jag men det gick bara bra! Efter vart det fika med smörgåstårta mums! Sen så drog jag och Robert hem till Madde & bockens lya! Vi satt och kollade film jackass 3D + drack bärs :) hah Efter det åkte vi hem till Emma och Martin för att grilla! hela gänget var där minsann, trevligt! Vid klockan 21 så gick jag hemmåt för att byta om för jag skulle in till den stora staden! Michis och kelly plockade upp mig på söder i taxi sen åkte vi till underbara bar! Tröttmössa var jag men tänkte snart måste jag väl peppa till ;P Men icke sa nicke, michis och jag rörde oss hemmåt vid 01 tror jag klockan var.. Men när man väl kom hem så vart man pigg satt och spanade tv ett bra tag, typiskt!

Söndagen var en slappar dag, ner sent på eftermidaggen för att jobba lite sen hem till big brother !

 lill matte!

haha!

Skrivet 2011-04-04 @ 17:10:37

Fredaaag!

Skrivet 2011-04-01 @ 16:47:31

Idag är det fredag minsann bara sådär. Veckan rusade förbi kan man säga. Så nu måste man hinna med allt man skulle göra i veckan fast inte blev av, nu i helgen istället.... Men det funkar väl det också!

Massa ärenden ska göras idag fredag sedan mys framför tvn kan jag tänkta mig. Har varit så trött dom senaste dagarna så behövs nog en lugn fredag skulle jag tro.

Lördagen blir därimot inte så lugn :P Dop på dagen för lill Matte , ska vara i kyrkan klockan 11.00 så lite sovmorgon iallafall :) Är faktiskt lite nervös tänk om jag skulle tappa lillgrabben usch vad hemsk :/ Nej nu måste jag sluta tänka på det värsta. Det kommer gå bra, det är ju trots allt bara ca 80pers i kyrkan ingen som kommer ihåg mig, om jag skulle skämma ut mig...

På kvällen blir det partytime! In mot stan fårse se vilka vi blir bara men trevligt lär det säkert bli:p

Söndag ska jag in och jobba lite så slipper jag jobba över så mycket i veckan. Tur att man bor nära jobbet!