Marybu

Gonna let the light shine on me

Glad halloween!

Skrivet 2009-10-30 @ 11:49:26


Skönaste bilder ever!

Skona mig :P

Skrivet 2009-10-30 @ 10:55:10

Tre par skor från ellos.se Skulle inte banga på att ha hemma i skohyllan.Gillar skon i mitten mest. Men det är snart jul måste hålla lite i pengarna :P

Black edition

Yeaah!

Skrivet 2009-10-30 @ 09:29:00
Idag mår jag mycket bättre minsann :D  Behövde bara komma hem igår så blev bättre. Skönt med fedag idag, men vet ännu inte riktigt vad man ska hitta på ikväll. Blir nog en lugn och mys dag robban kanske, fårse vart kvällen leder. 

Imorgon är det innebandy & folkrace som står på schemat under dan. Det ska bli skojigt sen på kvällen är det partynight! Ser verkligen fram emot kvällen. Förra året på haloween spårade det ur ganska rejält så det var en tråkig kväll :/ men inget ska stoppa mig denna lördag. Nya människor, nya platser, nya kläder :P 

Förra årat skit snygg haha.. Utomjording skulle jag nog vara :P I år blir det bättre.


 

Fifan.

Skrivet 2009-10-29 @ 13:51:12

Inte bra det här har stoppat i mig två alvedon känner att kroppen längtar bara mer å mer till sängen. Varför ska jag börja bli sjuk nu när jag har planer? Men jag är inte förvånad för så fort man ska iväg på nått skoj blir jag dålig vet hur många klassresor eller bara åka iväg med familjen på nått kul som blir jag dålig till.

Men så det blir hem och sova sen efter jobbet och ta massa C-vitaminer och hoppas det hjälper för vill verkligen inte bli sjuk nu till helgen. Är ju Haloween party i snakecity .. haha (Orminge)

Åkte iväg och handlade kläder igår oj sicken tur man hade då minsann. Slut på de 3 första affärerna jag var inne på sen åkte jag till skärhlomen och hittade den, hängde ensam på en krok utan prislapp & tillbehör som jag ändå inte skulle ha :P Klänningen skulle kostat 299kr fick den för 99kr bra va? Hoppas bara den sitter perfa :/ har inte testat än men om inte så är det bara klippa & dona lite kostade ju bara 99kr :D

Men tänkte på en sak när jag ska åka till Orminge på lördag så kommer jag vara utklädd, hoppas många andra som sitter på tåget är utklädda för annars är det ju pinsamt. Men kanske ska åka lite tidigare än väntat då får jag sällskap med michis och kelly så ska nog försöka stressa och åka med dom.

Release Me

Skrivet 2009-10-29 @ 11:49:20
Agnes nya video till Release Me är riktigt snygg tycker jag. Kul att det går så bra för henne i USA nu! Har alltid trott på Agnes, ända sedan hon var med i Idol. Hon har något speciellt och är oerhört talangfull.

Nya

Gamla

hej hej!

Skrivet 2009-10-28 @ 09:29:28
Igår efter jobbet drog jag förbi Br leksaker i huddinge kikade om dom hade nått kul till haloween. men nej allt var ju nästan slut kändes det som :/ Men ska väl försöka röra mig till någon större br än huddinge. Måste ju hitta nått shysst vill ju inte bara vara vanlig när man ska vara utklädd.

Robban bytte även däck på min bil stella! Så nu kan vinter komma. Men ärligt talat det är mindre än 2 månader till jul. Har redan köpt den första julklappen! hurrey ute i tid med en julklapp iallafall. 

Men igår lagade jag ungspannkaka, Mmm så gott. Första gången jag gjorde ungspannkaka men det blev en succe ;) Synd att man inte gjorde massor så man hade matlåda idag.

Hollywoodfruar i Sverige

Skrivet 2009-10-27 @ 11:31:12



haha så himla skön humor :D

Tjenixen!

Skrivet 2009-10-26 @ 11:03:14

Min helg har varit kanon! Varit nykter hela helgen fakstikt :P haha

Kalas i fredags, trevligt värre.

Myslördag, innebandy match, filmkväll :D

fixade massa ärenden i söndags, innebandy match, fixat ljudet i min bil :D

Hunnit med massor så det är skönt. fast det viktigaste glömde jag tvätten .. haha

friday i'm in love

Skrivet 2009-10-23 @ 11:17:14

Om jag ändå kände så. Vaknat på helt fel sida men hoppas det vänder snart. Jag har nämligen lingonveckan så håll er på avstånd gott folk! haha.

Men idag är det kalas för Calle som fyller 25 bast. Han har två hundar, 3katter 1 liten flicka vid namn nova och även gift med Linnea så har dom en villa också. Jag känner lite press på mig själv nu helt plötsligt hinna med allt det innan 25 mhmm tveksmat när det gäller mig. Men är iallafall glad för deras skull!

Pressent måste köpas så det blir nog ner till teknik magasinet efter jobbet i Huddinge. Man måste väl hitta någon helt onödig pryl fast ändå kul pryl där inne :P

Spanat in häxor

Skrivet 2009-10-22 @ 16:56:26

Man vill vara en snygg häxa eller demon nästa lördag ,Men om man då ska se snygg ut somsagt så kostar det massor av pengar ju! Varför ska alla kläder vara så rackars dyra man ska bara använda kläderna 1 gång. Men men hittar nog på något skoj kanske tar på en clown dräkt tillslut. 

Tjolahoppsan!

Skrivet 2009-10-22 @ 15:36:12

Idag på lunchen kom ceder förbi vi åkte till rosen och åt ärtsoppa med pannkakor fast det var bara jag som tog ärtsoppa :P haha

Det är väldigt segt idag på jobbet är själv just nu i kontrorsbyggnaden :/ lite tråkigt. Men imorgon är det fredag det ska bli riktigt skönt med helg.

Har två matcher med boysen men det ska bara bli kul för det är ingen av dom som är tidigt på morgonen. skööönt. Men skriver lite mer imorgon vad som händer i helgen. 

Jag kan inte komma på en bra haloween klädsel HJÄLP MIG! Ska bort på partaj nästa helg och jag har ingen aning. hmm ..  

<3 <3 <3 love mary!

M.C

Skrivet 2009-10-20 @ 15:45:17

helgen.

Skrivet 2009-10-19 @ 16:54:33
Snabb sammanfatting.

Fre - Det blev till ikea efter jobbet med mammsen och bror! Åt middag där, sen så körde jag till robban för att kolla idol med Martin & emma . Kände mig verkligen jätte social, somnade i sängen innan finalen. Förlåt käner mig jätte dum men var verkligen jätte trött :P

Lör - Upp med tuppen till flempan mini cup med grabbsen gick perfekt. Hem sen hämta pengar gick till systemet köpte mig massa smått & gott :D  fastnande sen i soffan kollade harry potter den senaste tror jag.. Hann även se Wallander, prästen. guuud vad jag gillar wallander filmerna. Sen tog jag mig i kragen duschade ringde michis och utekväll skulle det bli. Förade hos mig inne hos brorsan, sen in mot stan mötte upp sabina sen gick vi dit vi tänkt men såg foket och stack därifrån kände att vi inte passade in :P Så tog oss till ett annat ställe det var trevligt pojkarna vekarde bara vara lite desperata :P men sen tog vi bussen hem.

Sön - Ner till firman fixade lite bil med robban man inte min .. Det får bli nästa helg :P Sen hem fastnade framför tv kollade på filmen G - force den var jätte rolig :D Somsagt det var en barnfilm med massa animerade marsvin :P Kollade även på GI - joe eller nått sånt hette den. var också helt okey mycket framtid och mycket action men den funkade :)

Tjena tjabba hallå!

<3

Skrivet 2009-10-19 @ 16:43:42


ALLTID KUL MED DIG!

Pappers vändare

Skrivet 2009-10-16 @ 15:08:16

Sitter och vänder på papper som dom nyss sa till mig när jag var inne på verkstan :P Haha är ju nästan lite så flyttar om papper i pärmar mm. haha fast för de mesta sitter jag vid datan och fixar & donar.

Men har även gått in på you tube så sitter dunkar lite musik är ju trots allt fredag! Varför blir man på partymode idag när man inte kan :/ typiskt!


Kommer aldrig att tröttna :D

Idol = MJ låtar

Skrivet 2009-10-16 @ 12:00:27

1. Calle Kristiansson - Bad
2. Camilla Håkansson - Human Nature
3. Reza Ningtyas Lindh - The Way You Make Me Feel
4. Mariette Hansson - I Want You Back
5. Eddie Razaz - They Don't Care About Us
6. Tove Styrke Östman - Will You Be There
7. Nicklas Hocker - Black or White
8. Rabih Jaber - You Are Not Alone
9. Erika Selin - Beat It
10. Erik Grönwall - Thriller

Så det kanske blir att titta på idol ikväll :)

FREEEEDAG!

Skrivet 2009-10-16 @ 10:38:11

Idag är det fredag och det ska nog bli Fredagsmys! Ska nämligen på minicup imorgon med grabbarna ska vara i flempan 08,10 så det blir upp med tuppen :P  Ska bli riktigt kul faktiskt med lite cup. Den är väl slut vid 12 nån gång så hela lördag eftermiddag på mig att bestämma mig vad jag ska ha på mig till kvällen om jag ska ut :P haha .

men fårse hur kvällen blir senare idag :) Men det skulle vara kul att gå på bio tycker jag var ett tag sen. Det blir nog bara film hemma men det är billigast så :P

Harry P

Skrivet 2009-10-15 @ 16:15:59

Jag har alltid gillat Emma watson från Harry potter!
Hittade en jätte härlig rockig bild på henne ! Tror knappt att det är hon :P
Kolla hennes hår hur shysst stylat är inte det?

syrr & broo

Skrivet 2009-10-15 @ 10:21:22
Yeaah!

Igår efter jobbet åkte jag hem och hämtade upp mina syskon vi skulle till skärholmen på lite shopping :P
Jag & camilla tipsade micke om New yorker det skulle vi inte ha gjort sprang nog runt nere på herr avdelingen i 40 min eller nått var inte ens uppe på dam :P haha, men han hittade massa kläder iallafall. Jag shoppade lite också en vinterjacka på intersport köpte även ett linne och bolero på hm. Hittade en snygg tröja åt min robert också :)

Men så fick min syter äntligen sin födelsedagspressent av mig bättre sent än aldrig :P
En fin klocka från ur & penn hon fick välja själv :P


Idag är det redan torsdag lika förvånad varje vecka. Tiden rusar förbi.
Men ska bli skönt med lite helg varit mycket på jobbet osv. Ska nog mecka lite i helgen med min stero i bilen och robban måste självklart hjälpa till. kanske tillochmed blir utgång också vem vet :D

Gaddisch

Skrivet 2009-10-14 @ 09:05:18

Hittar massor av fina tatooos, man blir bara mer och mer sugen. Micke skaffa dig en bättre maskin så får du gadda mig sen :D



----------------------------------------------------------------------------------------

Idag är livet enklare, saker och ting kanske kan bli bra tillslut allt det onda kanske kan bli gott!
<3

Tungt

Skrivet 2009-10-13 @ 09:16:28

Jag förstår, men ändå inte hur det blev såhär. Hur allt kunde vända på en millesekund. Jag tycker så synd om dig vännen! Jag ska försöka hjälpa dig på alla sätt! Nu när det äntligen börjar vända lite så kommer detta. Usch

Ville bara skriva av mig lite. Men fråga inte...

Blondie!

Skrivet 2009-10-13 @ 08:57:58

Helgen har väl varit sådär kul :/ inte hunnit med allt jag förväntat mig osv. Men vissa glimtar hade den :P
Robban körde Folkrace skit kul att se han köra, dessutom vann han hade snabbaste varvtid! Det är min grabb de! haha .
Åkt till Barkarby med Robban, Emma och Martin kollade nog igenom alla teknik affärer på hela norra sidan :P Emma skulle hitta en mobil men det var jag som gjorde de :P En billig mobil för 399 på media markt den är toppen för mig.

Juste igår så hämtade jag upp Michis i huddinge så åkte vi till skärholmen hade laddat för att shoppa men hittade bara ett litet linne från topshop. Det linnet jag har i min fina outfit längre ner i bloggen :) Tack gode gud för att jag har michis nu är mitt hår okey igen inte 10cm utväxt även en fin frisyr även lite blondare! You made my day!

Du & Jag

Skrivet 2009-10-09 @ 18:41:29


2år 11 månader imorgon!

Camilla, Micke & Marie = BÄST

Skrivet 2009-10-09 @ 10:06:29


Sällan jag är med på kort med denna kvällen vart en hel del foton tagna

Say hello to Kräftan!

Skrivet 2009-10-08 @ 14:13:30
Japp tog mig i kragen igår gick dom 100 meterna som behövs för att lägga sig i solariumet. Tänkte som jag alltid gör och det blir oftast fel, Jag stoppar in 40 spänn för 20min. Jag blir väl aldrig bränd, det var ju bara nya rör sist jag blev bränd eller nått tänkte jag som alltid... Mhmm jooo visst. Kände mig snygg när jag hade duschat och skulle sova, men när jag gick upp nu imorse så gick jag in på toaletten så fick jag mig allt en chock jag är kräft röd som vanligt att man aldrig lär sig!

Hoppas det lägger sig tills imorgon för då är det fredag!

En känsla som aldrig försvinner

Skrivet 2009-10-07 @ 13:19:43
Det är inte lätt att bara leva. Det finns en massa förväntningar på en som man känner att man måste uppfylla. Man ska räcka till, till sina vänner, man ska göra föräldrarna stolta, man ska göra sig själv tillfredsställd. Och det sista är väl egentligen det svåraste. Att göra ens omgivning nöjd är väl en sak, men att senare göra sig själv lycklig till 100% är dessto svårare.

<3 <3 <3


Me like

Skrivet 2009-10-07 @ 11:46:39



Skor från Topshop
Väska från h&m
Linne från Topshop
Byxor från H&m



Hur shysst är inte denna outfit?

Lill-Lördag

Skrivet 2009-10-07 @ 11:09:20
Hej hallå alla monster diggare! Idag är det onsdag och det blåser och är kallt ute för er som inte vet. Uschilibuscha!
 
Men igår så åkte jag & robert på lite ärenden sen hem däckade på soffan hade en liten dansbattle med mina syskon också :D haha. yeaaah

Idag blir det lite ärenden igen efter jobbet, hämta post även hämta ny overall som tränare för mina boys! Så ny mjukisdress inte fel bara lite sportig kanske.

Ibland pallar man inte jobba hela tiden...

Skrivet 2009-10-06 @ 14:03:07
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att vakna upp bredvid en mysig pojkvän
Vad gjorde du kl 08 imorse: Tog en kopp choklad på jobbet 
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här
Det sista du sa högt: Lycka till med allt, hej då
Det senaste någon sa till dig: Tack så mycket för hjälpen
Vad har du druckit idag: Vatten, Choklad
Vad var det senaste du åt: köttbullar med stuvade mackisar
Vad var det senaste du köpte: Tomater
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit?
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt och molnigt
Godaste glassmaken: Hallonsorbet
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Japp!
Sover du tungt: Nästan aldrig
Drömmer du mardrömmar: Ja
Trivs du med ditt jobb: Absolut!
Favoritklädsel: Mysisklädsel
Vad gör dig glad just nu: Att jag slutar snart :)
Vad ska du göra härnäst: Sortera massa papper och svara i telefon
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: TRÖTT
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: jeans och stickad tröja
Hur många kuddar sover du med: 8 i sängen men sover med 1
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Familjen & vänner
Är du kittlig: Ja
Snarkar du: Om jag är förskyld som nu.
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Spindlar
Stökigt eller välstädat: Välstädat men har det aldrig
Längtar du mest efter just nu: Rolig Hallowen fest

tjaaa

Skrivet 2009-10-06 @ 13:46:31

Idag är det redan tisdag vart tog måndagen vägen? men idag skulle min söta frissa michis fixa mitt hår men så blev det inte. Ska ta det en annan dag istället. Så vad ska man hitta på idag då? mhmm ta det lungt hemma kanske gå på en höstig promenix eller nått :P

Sugen på att baka lite men vad? något enkelt iallafall. Kanske mormors gräddfilskaka..

Bara jobba på de sista timmarna nu så tiden går lite snabbre.

ISBJÖRNAR

Skrivet 2009-10-06 @ 11:25:08

Är visst vänsterhänta, de visste jag inte?
Är alla som är vänsterhänta, lite av en isbjörn då?

Till SysterYster

Skrivet 2009-10-05 @ 16:52:19

Kan hålla med om att han är lite söt då camilla :D
Men det finns bra mycket snyggare grabbar i världen!

New phone!

Skrivet 2009-10-05 @ 16:49:04

Har jag suttit och kollat på mobiler, har hittat några stycken jag skulle kunna tänka mig, sen såg jag den här mobilen, fyfan va snygg den är. Visst den kanske inte är så bra, det är ju bara märket, men jag tyckte den va lite cool, dock finns de bara i begränsat antal.

Ingen rubrik...

Skrivet 2009-10-05 @ 16:31:49
Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so fucking special
I wish I was special

Yeeah

Skrivet 2009-10-05 @ 09:43:23
Tack camilla för denna fina bild! Söndagsmorgon bakis...

Hureey!

Skrivet 2009-10-05 @ 09:38:08
Ja, I fredags skulle camilla ha tjejkväll hemma så alla blev utslängda hemifrån jag, Mor & far gick ut och åt. Men maten var dålig så gå inte till Antonios på fullersta torg. Men sen så skulle pappa ha skjus så jag körde sen åkte jag och mor ut på sväng. Efter jag lämmnat av folk här & där så åkte jag helt själv i bilen kändes sjukt overkligt så ringde Blomberg för en liten tur ute på vägarna :D

 Om det ändå vore min bil :p 
  <--Min stella!

Lördag Camillas födelsedag hon blev 14 år så nu är hon en riktig fjortis :D Nääe då grattis syrran!


Det var även  match för mina innebandypojkar på förmiddagen! VI VANN första vinsten för i år! Så det var grymt skönt. Efter matchen åkte jag & robban mot haninge och skulle titta runt lite. Sen hem fixa & dona för skulle hem till blomberg på förkrök kväll :P Det blev en härlig kväll bara hon & jag även killen från sagan om ringen var där. HAHA. Men vi ska aldrig sätta våra fötter på de stället igen som vi var på! Det sög tur att vi hade varandra!
 Söt jennie leker! ;D

Söndag vakande väldigt sliten men det var bara upp med tuppen, ner till firman och mecka bil med robban sen hem fixa sig släkten skulle komma för att fira syrran. Mysigt var det allt nästan alla var där sen blev det söndagsmys hemma hos robban :D
 släkten när bror Micke fyllde år.

Helg.

Skrivet 2009-10-02 @ 15:40:10

Japp då var det helg igen då. Var hemma fån jobbet igår för jag hade feber osv. känner mig bättre idag tur det! Behövdes nog bara en dags återhämtning bara halsont kvar.

Och tack alla som trodde på mig :D Nu är ett mål struket från min lista! Det är grymt skönt. Så idag kanske det blir lite åka bil och jag kör ;)

Men lägntar ändå till morgondagen. Match med mina boys VI SKA VINNA! Kanske ut på en liten shopping tur iallafall till bolaget. Sen så blir det lördagsmys med förhoppningsvis utgång!

På lördag fyller syrran år också så ska väl försöka hitta nått kul åt henne :P thii milla....

Söndag släkten kommer på besök för at fira Camilla. blir mysigt de.

Hur kunde hösten komma så fort till vårt avlånga land? sitter och hackar tänder på jobbet :/ Men till nästa vecka blir det vinterjacka och mössa! haha

KÖRKORT!!!

Skrivet 2009-10-01 @ 10:37:35
DENI!