Marybu

Gonna let the light shine on me

Skor?

Skrivet 2010-10-29 @ 14:23:23
Jag har problem måste hittta ett par snygga skor att ha på jobbet både till jeans och tighs... Jag har letat men ännu inte hittat dom perfekta.. Så nån dag i helgen ska jag till Stinsen i häggvik och shoppa loss lite :P Dom har ju diechman eller hur det stavas där. Har aldrig haft problem och hitta skor förut men :/

Kul att läsa va? men har ingen aning om vad jag ska skriva?! Ni bara tjatar och säger att jag är tråkig och inte uppdaterar.. Men det händer inte så mycket kul i mitt liv just nu. Bara massa jobb/ärenden hela dagarna kommer hem sent osv. Förhoppningvis så kanske bloggen blir roligare nån gång....

har börjat pumpa lite på gymmet nu!

Skrivet 2010-10-22 @ 11:40:58


Har inte hänt så mycket tycker jag själv.. Men robban tycker jag har blivit lite manhaftig?!

snööö :/

Skrivet 2010-10-22 @ 09:19:17
Jaa denna vackra snö som faller just nu se till att det kommer massor av den och att det ligger kvar annars får det va...

Förra helgen var toppen med hemmafest i haninge och maskerad i fruängen och efterfest hos rille.. Även en riktig myssöndag.. Svårt att toppa denna helg med betydligt mindre pengar i plånboken dessutom.. Men det ska nog bli kul, det är 50års fest för michis mamma på lördag. Är faktiskt taggad :) Hoppas även att göra lite nytta hemma också. Man är ju aldrig hemma sen när man väl kommer hem är man grymt trött.

Som igår hade jag tänkt att bara vara hemma fixa och dona lite, var/är grymt trött. Men nej robbans roliga däckbyten har ju dragit igång och jag hjälper han med att tvätta fälgarna, så var väl hemma vid 20,30 tiden.. Vem pallar göra något då??? Inte jag iallafall..


Sommar igen? nää nu är det vinter som gäller.. Men min semester då när ska jag ta den? har ju bara tagit ut 1 vecka än så länge detta år:/

Ninen ;)

Skrivet 2010-10-20 @ 16:54:05
(\ /)
( . .)
C(")(")

Kolla noga nu..

Skrivet 2010-10-18 @ 14:41:24

Synvilla? Äkta? Hahha

Sötast av alla!

Skrivet 2010-10-18 @ 14:40:06

Fredag!

Skrivet 2010-10-15 @ 16:37:48

Idag blir det fest i Haninige av alla ställen :D Fårse vart kvällen slutar! Det är Michis som styr upp kvällen så det kan inte gå snett :D 
Garanterad spelad låt ikväll om jag får välja :P Lyssna vettja!

Tvätten missar jag idag då..

Skrivet 2010-10-14 @ 17:47:19
Japp idag har jag tvätt tid men blir kvar på jobbet med robban ett tag idag så man slipper jobba över imorgon :P
Får väl gå hem till mor & far om det skulle krisa med tvätten ;)

Igår åkte jag, robert och roberts far/min svarfär/min chef ;P haha .. Iallafall vi åkte på en tripp till nyköping och kollade på ett drömhus med hur mycket tomt som helst fanns , sjötomt, även en pool fanns. Helt underbart! Vem vet nästa midsommar där ;P

Juste måste berätta att jag har fått ett kast märke om det nu heter så mitt i pannan eller snarare mellan ögonen. Usch jätte stor röd finne har bosatt sig där.. Har även en koloni på hakan. skyller på robban han lurade i mig kinder ägg häromdagen..

Imorgon är det fredag guuud så skönt! Men jag skulle villja ha lite mera stålar så man kunde hitta på något riktigt skoj. Men men har man flyttat hemifrån så har man :P haha!

Tandis igår.

Skrivet 2010-10-13 @ 11:16:37

Igår var jag med min syster till tandläkarn, hon skulle opereras stackars liten då.. Tandläkare är dumma har jag alltid tyckt och denna gång förbättrade inte min åsikt. Grr..
Men jag tog iallafall ledigt hela dagen så på eftermiddagen lekte jag med Camilla, vi kollade på south park och la pussel.

Snyggaste syrran ever!

Fredag!

Skrivet 2010-10-08 @ 19:13:39

Min bror Micke och hans tjej Hanna är på väg hit på lite förfest :D

Fota!

Skrivet 2010-10-05 @ 11:02:39

Att ta bilder är jag jätte dålig på! Måste bli bättre på det så när jag kommer hem ska jag ta kameran och lägga den i väskan så man alltid är redo :P För tänk sen om några år när vi får ungar så finns det inga bilder på oss som unga :/  Även minnen för oss själva. Nä fy nu ska jag börja fota massor :D

  

Flytta?

Skrivet 2010-10-05 @ 10:17:14

Mina päron ska flytta igen, dom ska lämna drömlägenheten och flytta ett stenkast bort :P Blev lite stort nu när två av ungarna har flyttat.

Om du är nyfiken kika in här. http://www.hemnet.se/beskrivning/897236

Dom har redan haft visningar och då fick jag ta upp sigge mannen på vinden. Sigge den räddaste katten i världen, det är helt sjukt hur skraj han är. Stackarn fick bära upp han på vinden i söndags och måndags för visningen. Men har är ändå den bästa katten man kan ha :)


Hallen

Mitt gamla rum som nu är förråd :P

Camilla 15 ÅR!

Skrivet 2010-10-05 @ 10:08:58
Japp hon får ett grattis i efterskott i min blogg!
Hon säger att hon inte är fjortis längre men en bild säger mer än 1000 ord :P haha. skoja lite gumman förlåt :P Men du kommer alltid vara min lilla fjortis!

Sen på söndag kvällen åkte vi till heron för att äta middag och Bowla! Camilla var dålig ända tills det sista kastet :P haha roliga du!

Myskväll!

Skrivet 2010-10-02 @ 22:46:44
Sitter hemma hos mig med syster på besök hon blir 15 bast imorgon :) Vi har det mysigt med filmen Ghost ship som aldrig sett förut :P haha ..

Men men igår hade jag det trevligt hemma hos Jennie, hon bjöd på tackos :P Sen kollade vi på idol. Fick ett samtal av Michis som var på väg in till stan för några öl. Givetvis hängde jag på , Min bästa bror skjutsade in mig!
tevligt trevligt förutom att man fick vänta på nattbussen hem i över en timme typ.