Marybu

Gonna let the light shine on me

Tagga till lite..

Skrivet 2010-01-29 @ 16:32:32



Snart hemgång laddar med lite musik på youtube :)
Låt 1 seriös, Låt 2 Halft Seriös, hahaa

Tjejkväll!

Skrivet 2010-01-29 @ 09:18:59

Oh yeeeah fredag idag! Ska hem till Kelly med Michis ikväll kanske kommer vara några fler jag vet inte men det ska vara girls only! haha Det har blivit riktigt tjejigt dom senaste helger både fre & lör var tjejkväll förra helgen :P Men det är trevligt 3 olika tjejgäng :P Men fårse om jag tar det nykert ikväll eller inte hälsan är inte på topp tyvärr :/ Men det lär vara massor av folk ute på krogen iallafall lönehelg å allt. Men längtar tills jag slutar gör mig lite fräsch hemma sen iväg och bara ha det mys med girlsen :)

Morgontrött?

Skrivet 2010-01-28 @ 15:48:35

Robert min pojkvän även min bror micke har det jätte svårt att komma upp på morgonen. HAHAHA, men med en sån här "palestinsk alarmklocka" , då blir det ingen snoozning minsann HAHAA =)

Typiskt marie humor

Red bull

Skrivet 2010-01-28 @ 14:16:18
Robban har en platta med red bull i verkstaden, Var nyss där och tog en. Hoppas att man ska bli lite pigg och orka ta tag i rensa pappersdelen på jobbet.. det absolut tråkisgaste, Men sånt som måste göras :)

Är dunder förskyld hoppas jag mår bättre imorgon! För då är tjejkväll hemma hos kelly :)

Snorris

Skrivet 2010-01-28 @ 11:13:19

Japp bara för att man var hemma i måndags Och tisdags för andra problem så kommer stor förskyldningen nu. Vill bara proppa in papper i näsan och låta det sitta där :P Undra vad kunder som kommer in hit tycker då. haha
 Men blir hem och sova sen efter jobbet skulle jag tro. Iallafall ta det lungt med min lilla camilla som håller på just nu med att dra ut tänder. min lilla stackare men det kommer bli bra se på mig :P Bävertänder :)

Gick upp vid 06,00 idag skulle hjälpa till att skjusa en bil till en verkstad och bilen skulle vara där klockan sju. Kul att skotta massa snö innan man kommer iväg. Sen folk som kör 10km i timmen när det är hyffsat bra väg. IRRI

Min mamma åkte förbi mig i morse. Såg att min bil gasade förbi vid rödljuset :) thihi

Snart är det lunch är jätte hungrig idag.. Kanske är för att man inte åt någon middag igår..

Har dom bästa vännerna :)

Skrivet 2010-01-27 @ 09:07:59
Tjingalong!

I fredags var jag hos Jennie myspys med lite plockmat men jag var ändå inte på topp fick i mig 1 öl seg som fan var jag. Så när brudarna skulle in mot stan kom Robban och hämta mig.

Lördag var det match med mina boys . Sheeit vad vi är duktiga! Ni får komma kolla på en match kan jag starkt rekomendera :D Efter matchen så åkte jag & Rob ner till firman för att mecka lite bliar som han låg efter med från veckan. Sen så var det bara hem och fixa sig för nu var det nästa tjejkväll på G.
Åkte och hämtade Jennie sen åkte vi hem till Ceder :) Vi åt tackos mmm så gott min favvo! Hur trevligt som helst var det, många bilder som man önskar att man aldrig någonsin får se. Haha mycket flumm.

Vi åkte iallfall ner Olerys, Hur mycket folk som helst, Sjukt kul! Men kvällen slutade lite sådär pratade iallafall med bästa michis på natten :P fick en french hotdog gratis på GP :) toppen...

Söndagen hängde jag med familjen framför tv :P Hade träning med Grabbarna i vista gick jätte bra. Tog det allmänt lungt sen så åt vi hemma hos Robban.

Men Måndag & Tisdag har jag varít sjuk.. Hade lite problem med magen. Uschilibuscha!
Men hade iallafall en jätte trevlig helg synd bara att det gick så fort

inte bra

Skrivet 2010-01-22 @ 15:46:02

Har ont i huvudet... Efter jobbet ska jag handla sen hem ta en powernap, hoppas det blir bättre då..

TYPISKT!! ALLTID JAG!!!

Freeeedaaa!

Skrivet 2010-01-22 @ 09:19:55

Idag var man tidigt på jobbet skulle ta emot ett paket som skulle komm vid sju snåret. Självklart gick man inte och la sig tidagre för de. Så ikväll kommer jag nog vara trött..

Men det vill jag verkligen inte ska ju på knytis partaj hos Jennie ikväll :) Kuligt värre. Men vad ska man ta med sig? är ju sämst på sånt. Ska ner till bolaget efter jobbet så ska väl springa in på coop och hitta något :p Det löser sig..

Grupptryck...

Skrivet 2010-01-21 @ 14:07:53
Ser nu att man ska visa vad man sminkar sig dagligen givetvis ska jag också visa. töntiga jag men tar det chill på jobbet just nu, så varför inte.


Puder/foundation - Loreal
Mascara - Lancome L` Extreme
Solpuder - Isadora

HEEY

Skrivet 2010-01-21 @ 10:11:16
Lite mycket filmsnack tycker jag :P haha!

Idag är det redan torsdag igen, veckorna bara springer förbi. Kommer bli ett fullspäckad slut på denna vecka iallafall två tjejmiddagar, Match och träningen sen även fixa lite med mitt & robbans projekt.

Har ingen aning hur jag kommer överleva denna helg för är helt pank.. Får höra om man kan låna lite penagr tills på måndag då lönen kommer :) mammsigull ;) haha

Men börjar iallafall se lite mer ljust på livet igen. Hur skönt som helst har varit i någon vinterdvala här ett tag. Eller så var det bara lingonveckan som höll på i en oändlighet :)

Puss & Kram Cykelram ♥

Alice in wonderland

Skrivet 2010-01-21 @ 10:04:07

Igår såg vi även trailen för Alice in wonderland. Jag är jätte svag för Tim burtons filmer han gör dom dystra på ett så magiskt sett. Så jag älskar dom! Och denna rulle visade sig i 3D det var grymt. Så det är måste, sen när den kommer. Alice i underlandet var en av mina favoriter när jag var liten också så det kan inte bli dåligt :P

Avatar

Skrivet 2010-01-21 @ 09:55:32

Ett måste för alla att se. Filmen är bland det vackraste jag sett, trodde det skulle vara mer action men det hade nästan förstört filmen! Den är så grymt fin jag vill leva på pandora planet! Helt klart sevärd.

Men några minus igår var att det tog 15433 timmar för vår kypare på pizza hut igår även att filmen gick så sent så var inte hemma furns halv ett. Tur var att filmen var så attans bra så man inte somnade. Men 1 biljett 150 spänn fääenn. Märks att man blivit bortskämd med att titta film hemma :P haha

Movietime

Skrivet 2010-01-20 @ 15:28:28

Idag blir det bio! Ska se Avatar med Robert, Martin & Emma ikväll :) Hoppas att den är så bra som alla säger. Som tex new moon alla bara åååh den är så bra osv. Jag tyckte det sög. Men har mer hopp om denna film för det är en sån film som jag brukar gilla :P Ska ta nio bion kommer bli sent som sjutton, filmen är väl inte så kort kan jag tänka mig.

Happy ending

Skrivet 2010-01-19 @ 14:37:57

Vad skulle det hända om Disney prinsessor inte hade deras Happy Ending? Den här iden fick en amerikansk konstnär som heter Jeffrey Thomas. Tycker att det är jätte cool ide Sjukt snygga bilder. I like!

Favorit bilden får vara stor, häftig va?

Inte bra

Skrivet 2010-01-19 @ 10:05:19

Sitter nu på jobbet med ryggont och farligt trött, blevknappt någon sömn pga ryggen. Skit rygg vill verkligen inte ha ryggproblem när jag blir äldre det är ett helvete kan jag säga...

Men försöker ta mig an arbetsdagen ändå, så nu lyssnar jag på musik för att bli på bättre humör funkar lite granna iallafall!

Helt klart bästa låten just nu!

Min rygg.

Skrivet 2010-01-18 @ 10:40:27
Hej alla näbbmöss! haha

Tänkte berätta lite om helgen som gått.
Fredags var det hemma mys med film mm. Toppen skönt.
På lördag var jag med tuppen åkte hemifrån vid 06,30. Skulle till Norrköping med Robban och fylla på kem i biltvättar kort sammanfattning :P Fick bära massor av tunga dunkar. Bara för att jag gjorde det har jag så sjukt ont i ryggen idag. Det är sjukt kan inte bära en matkasse kan inte komma upp ur sängen osv.

Efter allt slit på macken var det innebandy cup på schemat, det gick toppen är så grymt stolt över mina grabbar!
Men på lördag kväll åkte jag, Michis & robban hem till Linus i vällingby på fest! Kul att komma ut lite men jag var väldigt trött så åkte hem vid 01,00 hann hem till GP och köpte mig en french hotdog :) haha

Söndag sov man länge, Men då kom ryggvärken så Usch säger jag bara det blir bara värre. Men jag & robert har börjat med ett litet projekt. Så fort allt bli klart så berättar jag. Så hela eftermiddagen fixade vi med det sen var det söndagsmys!

Liten sammanfattning, Hoppas det kommer lite bilder från helgen, väntar på fejan att någon ska lägga upp dom :)

Ojsan vilken förändring

Skrivet 2010-01-15 @ 16:42:45

Kommer ihåg när jag såg the hills första gången då tyckte jag att Heidi var söt osv. Men nu är det lite väl mycket ändringar hon gjort med sin kropp. Det gillar vi inte.


Källa Mogis.se

Klagande Marie

Skrivet 2010-01-15 @ 16:12:58
Näsan har tok-nys-kittlat  konstant och har inte kunnat sova inatt knappt kunna svara i telefon på jobbet.. Samtidigt är jag så sjukt täppt att hela facet känns typ som en sten och halsen värker och är helt täppt-utorkad och sjuuukt snorig  (var kommer allt snor ifrån liksom?) Huvudet och hela jag liksom värker.

Men vill bara bli frisk. Är innebandy cup imorgon och även Middag med goa vänner :)
Så nu får jag strax kila hem från jobbet, lägga mig soffan & dega :P Hoppas bli frisk.

Sommar snart?

Skrivet 2010-01-14 @ 14:37:30


Åh, vad jag just nu önskar att jag satt på en uteservering med en bira i min hand och den här klänningen från H&M på min kropp. Kanske en svart skinnjacka över, en snygg kuvertväska och ett par riktigt höga klackar till. Tänk vad mycket enklare allt hade känts då. Nu är det 5 MÅNADER till man kan gå barbent ute. Herregud... Men men det är bara att vänta på sommaren...

Shopping sugen

Skrivet 2010-01-13 @ 16:56:20
Har inte så mycket pengar kvar med har lite olika pressentkort som jag kan handla för hehe..
Varför är man tjej och får såna sug? Vill kunna spara massor av pengar :) men nääe man tänker jag behöver nog en sån också, Oj så bra det passar mm :D Sen ligger det där i garderoben använda 1 gång max. Någon som käner igen sig? hehe.

Mycket nu..

Skrivet 2010-01-13 @ 16:49:58
Längar till en helg när man kan tänka på annat än jobb! men det är två arbestsdagar kvar nu eller är det tre? ingen koll längre på dagarna..

Men ska iallafall ut i helgen och supa det behövs :) Även lite innebandy ska det bli..

Idag vill jag hem äta, sola, duscha, sova är helt slut. För om jag ska ut i helgen måste jag få lite färg :) thihi

Kram

LÅTAR 2009

Skrivet 2010-01-13 @ 16:43:22

Memories

Skrivet 2010-01-08 @ 22:20:30

SAKNA! åhh vad jag saknar bästa Michis!!! dom tiderna....

KULIG DAG..

Vill bara äta upp dig syster!

Fjortis?? haha

Sitter vid syrrans data så hittade lite bilder :P Funtar på att bli brunett igen? eller?

Yeaah!

Skrivet 2010-01-08 @ 19:44:11

Sitter med bira och diggar musik med farsan!!!
ibland är livet bra!

FREDAG!

Skrivet 2010-01-08 @ 14:46:09

Ge mig sommar

Skrivet 2010-01-07 @ 16:16:52


Snygga kläder! Inte för att jag kan ha dom men skulle vara kul om man kunde :P haha
Vem längtar inte till sommaren?
http://www.hm.com/se

njet

Skrivet 2010-01-07 @ 13:41:48
Det blir ingen danmark för mig! skön - T . Så blir nog hem efter jobbet tar det superduper lungt med syster eller nått :) Vill titta på New moon har inte sett den än. Så det blir nog filmkväll :D

Men jag bjuder på en liten historia istället :P

Pelle och Lasse lekte på lekplatsen när dom plötsligt hittade en 50 lapp.
Lasse vart överlycklig och tjoar: jaaaa vi köper gooooodis för pengarna!
Pelle som hade hört sina äldre bröder prata med sina kompisar svarar:
-nej nej nej, lugna ner dig. vi ska köpa knulla för pengarna!
-knulla? var köper man de?
- i kiosken där man köper allt annat gott förstås!

Pojkarna går till kiosken, sträcker fram 50 lappen mot kiosktanten och säger:
- vi ska ha knulla för 50 spänn!
Tanten blir förbannad,tar med dom ut bakom kiosken och bankar lite vett i dom,
Och när dom ligger där helt mörbultade och börjar piggna till säger Lasse:
- Det var tur vi inte hade en hundring för då hade hon fan knullat ihjäl oss!

hur?

Skrivet 2010-01-07 @ 11:41:28
Hur kommer det sig egentligen att så många av sveriges unga tjejer har eller har haft en blogg? Varför blev "dagens outfit' en så stor grej, okej vi har fattat vad du har på dig liksom. Ändå så skriver alla dessa tjejer i sina bloggar, vecka ut och vecka in.
Vem är egentligen intresserad av vad jag har att berätta om? Vem bryr sig om vem jag träffade den kvällen eller vad jag åt till middag haha.

Att bloggvärlden blev så stor är coolt. Kan ingen ta och räkna ut hur många bloggar det finns, skulle vara ganska intressant :)

(onödigt onödigt onödigt, precis som alla andra inlägg :P

Danmark..

Skrivet 2010-01-07 @ 11:23:59

Nu är det torsdag kanske ska bränna ner till danmark nu på eftermiddagen, jobbet kallar men hoppas att jag inte behöver, har mycket på kontoret att göra också.. Så vi fårse hur det blir får veta vid lunch nån gång om det blir av eller ej.. Hatar att förstå danska, ber dom alltid prata på engelska :) blir lättare då..

Matcher med grabbarna i helgen också hur kul som helst! Har saknat dom under jullovet :P
Så det blir nog inte så mycket party i helgen får ta det lungt..

Vår?

Skrivet 2010-01-05 @ 11:36:36

Är det inte det ena så är det garanterat de andra.. haha suck o stön! Ge mig sommar, sol, semester och goda drinkar till den grillade maten!! DÅ är allt på topp

Jag tål inte vintern, min kropp känns som en 80årings, alla leder knastrar och gör ont så fort ja har suttit i samma läge mer än 10 min, haha Tröttsamt

Julen är över och skönt är väl det, för det betyder ju faktsikt att vi går mot ljusare tider, snart är de första vårblommorna här!! :D Den dagen kommer jag skutta fram av lycka tror jag, jag gillar snö, det är vackert och härligt, men efter flera veckors snöoväder är jag GANSKA trött på de :P Snö i hela ansiktet, blöta kalla fötter.. and so on! Man vill ju kunna gå i flip flops liksom.. 

Så jag har städat bort allt julstök på firman nu och väntar in våren!

PS3

Skrivet 2010-01-04 @ 16:50:18
Ps3 nörd som jag har blivit klarade jag första spelet i helgen! thiii
Köpte ps3 i pressent till Robban men det är jag som har spelat haha..
 
Jätte kul spel! Det är det jag klarat.. Barnspel jag vet :P

Börjat spela detta spel nu, Det är fakstikt också jätte kul!

Robban vill bara spela bil spel hela tiden och det är inte riktigt min grej :P

Yeey

Skrivet 2010-01-04 @ 11:43:55

Positiva Marie i förra inlägget :P

Vad har hänt sen sist jag skrev.
-Ny mobil
-Nya armband
-Ny ring

Det var det jag ville ha sist jag skrev och det är inhandlat :P

Nyårsafton var kanon även fast det inte blev som man tänkt men hur ofta blir det så fyllan? haha
Jag var hemma och hos Rille, robbans kusin vi åt god middag, mycket dans, mycket dricka, mycket raketer så kan man sammanfatta kvällen. Tog en promenad hem vid 05 snåret nån gång.. Blev sådär lagom berusad någon minneslucka kanske :P

Men fan vad gammal man har blivit är sjukt sliten dagen efter pallar inte göra ett skit, blev tv hela dagen/kvällen. Film på Film gick igång på tv så man kunde inte slita sig.

Har även varit iväg till Sora Vika har grattat min faster som fyllde år, Mysigt värre, var även ner på isen och tittate på när grabbarna lekta på isen med skridskor, fyrhjuling även en flakmoppe haha..

Vill gärna ha längre ledigt det går så fort...

2010

Skrivet 2010-01-04 @ 11:08:11
2010 är här men käner ingen vidare skillnad på det nya året. Har inte lovat några löften osv vet hur det blir, håller dom aldrig.... Nyår = Överskattat

Men gott nytt år på er då!