Marybu

Gonna let the light shine on me

Music!

Skrivet 2009-07-30 @ 14:17:15
Hittade en radiokanal som bara spelar Micheal Jackson låtar om man vill lyssna lite. Både jätte gamla låtar till dom nyaste han släppte!
Klicka --> Jackson!

R.I.P MJ!

Wihoo!

Skrivet 2009-07-30 @ 13:59:07
Hej hopp gummi snopp *fnizz.
Jag är lite övertrött just nu konstigt nog ;P 

Tänkte berätta lite om den förträffliga gårdagen! Michis kom förbi på jobbet det var år & dar sen vi sågs så det var kuligt! Sen efter jobbet så cyklade vi hem för att klippa roberts hår. ÄNTLIGEN säger jag bara :P haha. Men efter klippningen så lagade jag & Michis tackos till hela min familj. Gott så sjutton var det min favorit mat så ni vet ;) Efter maten tittade vi filmen "mall cop" det var suveränt bra! Man sitter med ett smile hela filmen om inte ett smile så var det ett storgarv! Så den filmen vill jag verkligen rekommendera!
Här är trailern kolla vid 1,44 hahaha!!

Brölopps fotografen!

Skrivet 2009-07-28 @ 11:48:45
Den här har biopremiär den 16/10, Regisserad av Ulf Malmros, samma karl som har gjort "Smala Sussie", "Den bästa sommaren" och "tjenare kungen". Så kan man förvännta sig mer än att den kommer vara riktigt bra? Så himla skön humor! Även att PÖLSA IS BACK! haha nästan så.

Torö!

Skrivet 2009-07-28 @ 10:14:38
Ville bara säga att jag badade förra veckan och finns halft bildbevis :D

från vä. David, Robert, Jag, Oliver.

Sen vill jag bara visa dom sötaste små personer som finns lill dogge och lill fille!
 Lill dogge .Aka. Dynamit harry!
 lill fille .Aka. gammelgubben!

Borta bra men hemma bäst!

Skrivet 2009-07-27 @ 13:34:59

Kom hem i torsdag och tittade in på SMHI.se och såg att det skulle regna i linköping och då blir det ingen Dragracing + Att det inte är så kul att campa när det regnar. Så Robert kom på den birlljanta iden att åka till GeKås i ullared som han gav mig i 20 års pressent :D Så vi packade ihop väskor och fixade in madrass i robbans 945 så vi kunde ha något att sova i :P
 

Kom väl fram strax efter tolv slaget nån gång så det vara bara att borsta gaddarna sen hoppa in i bakluckan och sova :P Dagen efter satt vi och åt frukost och tittade på alla giriga tanter som skulle ställa sig i kön in till Gekås tror dom börjde dyka upp vid 7,15 redan och dom öppnade inte furns 08,00. Men jag och robban gick hämtade vagn vid 08,00 så stog vi och tittade lite till sen efter 10 min släppte kön och vi gick in!
Blev faktiskt lite besviken för dom hade bara massa snygga herrkläder men bara tantigakläder på damavdelingen. Men köpte lite basgrejor som en färgade linnen,trosor, strumpbyxor osv.

Sen när vi kom ut från gekås hade vädret ändrats helt det var strålande solsken så vi stack till Mantorp iallfall! Det ligger på vägen hem så varför inte. Vi ankom väl runt 17,30 nån gång så det var bara springa runt och höra hur det gått under dagen med fredde. Men det hade inte gått såbra, mycket vibration osv.  Hade tiden 6,47 tror jag. Men det var fortfarande två åk kvar på lördagen tills elemineringen som var på söndagen. Så dom hoppas på dom två reporna istället. Blev lite supa i öltältet på kvällen sen sova :P


(Ser ni R2 bilteknik dekalen & Constnt clean dekalen) Freddes pickies!

Vaknade av att folk varmkörde sin top fuels då går det inte att sova längre det vibbrerar i helga marken. När dom kör på banan och bilar står parkerade en bra bit bort även så går larmen på dom häftigt va! thihi man måste vara med för att förstå vilken kraft & fart dom har!
  <-- en top fuel!

Lördagen Kunde inte gått bättre försrt åkte fredde 6,17 personbästa :D vi alla var super glada. Sen vart det hans sista repa och han åker 6,14 och blir kvaletta alltså han har kört snabbast av i sin klass. Så då vart det självklart massa dricka i öltältet denna dag också! haha.

Söndagen nu vart det final dags nu är det vinna eller försvinna som gäller fredde vann första repan! Men sen andra repan gick det inge vidare, bilen ville inte helt enkelt så sen blev det lite lunch sen åkte vi hem till huddinge igen!

Hemma igen!

Skrivet 2009-07-23 @ 12:03:13
Nu är jag hemma igen från en underbar vecka ute på TORÖ!! två dagar sol då pressade man massor så dagen efter fjälla av. Att man aldrig lär sig!

Men nu ska vi packa om och bege oss mot mantorp vi hörs på Måndag!

Hm.se

Skrivet 2009-07-17 @ 15:02:19
Juste jag beställde skorna från hm som jag visade upp i bloggen förut även en morgonrock passade jag på att klicka hem. Jag vet att jag inte ska shoppa men båda var på rea så jag tjänar ju nästan pengar :P vadå övertala sig själv :P haha!

Snygga skorna!
Fast min är korallfärgad och var på REAN haha !

Freddy Fagerstöm!

Skrivet 2009-07-17 @ 09:29:45
Det är freddy vi hejar på när vi är där! Och han e lätt bäst!

Mantorp 08!

Skrivet 2009-07-17 @ 09:13:57
Lite bilder från mantorp 08!!

Robban lagar mat framför vårat fina krypin där vi bodde under helgen.
  
Madde , Brudarna, Gänget

Dagen efter bild känns det som :P
  
Solning, lek , Däckad

Röja satan!
 
Häng, Banan, Städ på väg hem.

Trots att jag hade feber osv denna helg så var det sjukt kul!

90tal!

Skrivet 2009-07-17 @ 09:02:11
Igår när jag var hemma drog pappa på massa videos som vart mixade ihop. Bara gamla sköna godingar från 90talet! Snacka om mycket minnen man kom att tänka på! Jag lyssnade jätte mycket på musik när jag var mindre nu är jag sämst på musik vet inte riktigt vad som hände :P

Wroom!

Skrivet 2009-07-17 @ 09:00:04
Men idag bär det av till Torö och ska vara där tills på torsdag tror jag. Sen hem och packa om för ska till Mantorp på Videc festivalen under helgen :D


Man får hoppas att det blir sol hela denna vecka så man kan bli lite brun. Den bruna färgen jag fick när vi var i valdermarsvik är bort för länge sen :/ thihi

Skönt..

Skrivet 2009-07-16 @ 18:56:21

Hej Hallå! Nu blev vi hemma inatt skönt slippa pendla men imorgon drar jag ut till torö efter jobbet och där finns det ingen data inte äns tv finns så ingen uppdatering på länge ;P Men ska bli skönt att bara koppla av lite och hoppas att det blir bra väder annars är det kört thihi.

Snorr!

Skrivet 2009-07-16 @ 09:01:54
Jag har börjat undra om jag inte är allergisk mot något just nu :/ Har varit förskyld nu i en månads skulle jag tro. För det släpper aldrig utan det bli bara värre och värre hela tiden. en vanlig förskyldning håller väl inte på så länge? Och nysa kan jag göra 4 gånger på raken bara sådär. Men men får väl se när det släpper.

Heey you!

Skrivet 2009-07-16 @ 08:54:53
Idag var man uppe med tuppen redan klockan 06,00 ringde klockan skulle åka ifrån Torö vid sju. Uschilibuscha vad tidigt och dum som man är går man inte lägger sig tidagre för man ska upp tidigare ;P Men nu sitter man på jobbet trött som sjutton.

Vet ni vad vi såg imorse! Vi såg en Vildsvinssugga och tre små viltsvinskultingar som sprang efter :D Dom var så söta.
 Bild från google.

Glader

Skrivet 2009-07-15 @ 13:26:29
Because when I arrive,
I-I bring the fire.
Make you come alive,
I can take you higher.
What this is?
Forgot?
I must now remind you.
Let it rock, let it rock, let it rock.




Mår mycket bättre nu efter lunchen åt någon pasta på stammis stället rosen.
Idag efter jobbet ska jag hem och packa sen ska jag till Torö. Robbans mor & far har hyrt en stuga där så ska dit och sova sen pendla till jobbet resten av veckan. Men nästa vecka är jag ledig då ska jag vara ute på Torö hela dagarna!

Usch.

Skrivet 2009-07-15 @ 09:35:09

Idag är en sån dag man bara vill gräva huvudet i sanden. Usch är på dåligt humör som sjutton förstår inte varför?! Hade en toppen kväll igår med syrran och brittan. Men varför denna ångest som jag just nu käner? jaja det är väl bara en svacka. Borde vara glad ska ju till Torö ikväll. Men men "Life goes on" eller hur säger man?

!

Skrivet 2009-07-15 @ 09:30:21
BRITTAN = BÄST !!!

Tjabba!

Skrivet 2009-07-14 @ 13:21:23
Idag är det tisdag och mycket på jobbet :D har blivit det på sistone så bloggen blir inte uppdaterad lika ofta som förut! Men jobbet går ju före men ska kanske försöka sätta mig hemma och uppdatera lite istället.

Men nu sitter jag iallafall på jobbet gjort en spellista på youtube med massa brittan hits och laddar :D När man lyssnar på dom äldre låtarna guud vad man får minnen upp i huvudet. Hoppas hon spelar lite gammla låtar och inte bara från det senaste albumet.

Läste nu att förbandet i Sverige är DJduon Knappen & Hakim från NRJ. Näääeeee nu blir jag ledsen vill ju ha något band innan ju! men men hoppas dom spelar bra låtar i sånt fall.

Idag är brittan som gäller!

Skrivet 2009-07-14 @ 09:05:29
Idag ska jag se Brittan med min syster! Har läst att folk har varit nöjda med hennes uppträdande igår så har höga förväntningar. Nu ska ni få höra den brittan låt jag har lyssnat på mest skulle jag tro! Den håller fortfarande :D

En reeemixxx  jätte bra faktiskt!

Sick..

Skrivet 2009-07-13 @ 09:38:11

I helgen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt känt mig lite krasslig. Hostar som en svin + Halsmandlar stora som hus. Okey jag överdriver lite granna då. Men jag känner mig faktiskt bättre idag än i fredags så det har hjälpt!

kollat på Filmer, varit hos mormor, handlat på net on net, ätit på slagtsa marina, gått en lång promenad och sovit massor. Det har nog varit höjdpunkterna för helgen :D

Har börjat köra lite tagga till brittan musik nu! För imorgon gäller det :D

Sällskap på väg!

Skrivet 2009-07-10 @ 13:30:29

Snart ska min söta lilla lillasyster komma! Wiihoo! Skönt med lite sällis på jobbet, har inte så mycket att göra just nu nästan bara passa telefonen resten har jag gjort :D Duktiga jag!

Söta syster som leker porrig i bilen :P thihi

MJ!

Skrivet 2009-07-10 @ 11:26:05

Sitter just nu och lyssnar musik för att hålla mig vaken! Sjävklart blev det MJ jag fattar inte att man haft ett uppehåll av att lyssna på hans super duper bra musik!Hittade låten History med lite remix den är jätte bra videon är också grymt bra alla hans videos i en :D

Filmkväll igår!

Skrivet 2009-07-10 @ 10:15:25
Var hemma med Robert, Pappa och micke igår och kollade filmer!

Såg Gran torino med Clint Eastwood den var jätte bra! Det var länge sen man såg en sån bra film. Det handlar om en tjurig gammal krigsgubbe som skapar kamratskap med dom han hatar mest kan man säga. Filmen är rakt igenom klockren och slutet är genomtänkt! Tycker att alla borde se denna underbara film! 
  

Efter den filmen såg vi änglar & demoner med tom hanks även den var bra. Det är inte ofta man ser två bra filmer på en kväll! Det är uppföljaren på "da vinci koden". Men jag har inte sett "da vinci koden" än, men funderar på att göra det nu. För Änglar & demoner var jätte bra man får följa med Tom hanks som ska försöka stoppa massa mord men mördaren verkar hela tiden ligga steget före. Men en helt klart sevärd film!
  

Its friday

Skrivet 2009-07-10 @ 10:00:23
YEAAAH! Idag är jag med bjuden på bio med Michis och även öla hemma hos Madde men kommer nog inte göra något av de. Jag är lite trötter av mig och ska nog ta mig en hemmamys kväll med Robert idag :D Känner mig lite krasslig också så det är nog bara bra att ha en sån kväll. Men men man fårse vart kvällen leder!

Ensamt...

Skrivet 2009-07-10 @ 08:51:28
Nu sitter jag ensam på kontoret folk är på semester osv. Det är jätte tråkigt ingen kommer förbi och tar sin morgonfika på mitt rum. Men man kan nu pumpa hög musik utan att någon bryr sig :D

im so loneeeeely!

Beat it!

Skrivet 2009-07-09 @ 10:21:58

the dress!

Skrivet 2009-07-09 @ 10:15:52
Om man hade en fin kropp skulle jag inte banga på denna fina klänning!

Black Zebra Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM

Britney spears!

Skrivet 2009-07-09 @ 09:26:21
Nu på tisadag den 14 juli ska jag och min syster på brittans konsert! WOHOOO!
Ojoj vad det kommer bli nice!


Tack Mammsi för biljetterna!

Cykeln invigd!

Skrivet 2009-07-09 @ 08:56:28
Japp igår efter jobbet åkte jag hem duschade och åt middag efter middagen kom michis vi skulle cykla hem till Madde och fixa hennes hår! Eller inte jag skulle fixa hennes hår utan det var självklart Michis som stog för det. Väl där gjorde vi massa test i tidningen som man gjorde när man var mindre. Kollade även i sex spalterna osv. ahah Hade även massa tjejsnack det var ett tags sen man hade hade det. Men kul var det iallfall! Madde blev skit snygg förresten!
Tack för en trevlig onsdagskväll brudar!
 
Bilder från ett annat tillfälle!

Floder!

Skrivet 2009-07-08 @ 08:46:26
    
    
    

Undra hur många människor det var som fällde en tår igår för Micheal?
Det gjorde jag iallafall usch det är så hemskt. Hoppas bara att han kan vila i frid nu!
R.I.P. Michael Jacksson

GE MIG SOL & VÄRME!

Skrivet 2009-07-07 @ 15:54:02


Tröja Cubus
Shorts Topshop
Flipflop-sandaler Bianco Footwear
Strandväska Bianco Footwear
Hårspänne H&M
Solbrillor Bianco Footwear

Regnet det bara öser ner!

Skrivet 2009-07-07 @ 15:27:26
Satan vad det ska regna då! Tur att jag inte tog cykeln imorse! 
Bejjo & mejjo och mammsi ska till skansen idag :P naaaw stackarna!
Jag skulle ha tränat friskis & svettis i rådis idag men det käns inte så aktuellt att kräla runt i på en leråker.
Får väl bli en mysig hemmakväll till Micheal jacksons alla minnes program.

tjuu!

Skrivet 2009-07-07 @ 15:13:50
Hittade lite bilder från i lördags på fejan! Första bilden innan utgång står i hissen med Michis! Andra bilden hemfärd med Linus & Sabina gåendes! Man ser lite kontraster på hur fräsch & sliten man såg ut ;P haha!

Idag begravs Michael Jackson!

Skrivet 2009-07-07 @ 13:41:51


Forest Lawn klockan 8 på morgonen lokal tid. (17.00 svensk tid) begravs Michael idag.

Såg att tv4 ska visa konsterten The dangerous tour kl19.30 den vill jag verkligen rekommendera! Konserten är från 92 så bild och skärpa är väl inte jätte bra men Showen är enormt bra! 
22.40 börjar en dokumentär om Michael Jackson från 2009 den ska jag också se har jag bestämt!

Usch nu blir jag sådär ledsen i själen varför skulle han dö för, Micheal har ju alltid funnits! 

yeaah!

Skrivet 2009-07-06 @ 15:21:16
Övningskörde igår i kungens kurva :P såg ungefär ut som i filmen här! haha :D

tjenixen

Skrivet 2009-07-06 @ 09:36:50

japp då har man varit ledig i två dagar men man känner sig mer sliten än någonsin :/ Fredag var en toppen kväll hos madde! Charader + bastu kan det bli bättre? haha ..

Sen lördag for jag iväg med familjen och köpte mig min fina födelsedagscykel från biltema! Så nu ska man börja cykla igen måste kanske ta fram stödhjul var ett tag sen sist :P

Efter shoppingturen med la familia så skulle jag hem till Michis på middag. Gullepluttan hade fixat godaste pastasalladen någonsin + dressing med lite mjölk i :P haha (internt skämt) Sen drog vi vidare till hornsgatan och mötte upp lite mer folk sista stoppat var på gamla mango bar nya Ace tror jag det hette. Stället var helt okey dålig musik till en början men det blev bättre senare på natten. Slutade med en QP på donken och en bulle hem :D

Hej hallå där köp blåbär!

Skrivet 2009-07-03 @ 15:49:38

Idag har det var fullrulle på jobbet hela dagen inte blivit ledig lite furns nu :P

Åt lunch med Mamma, Camilla och Pernilla på subban idag (sub way) haha. Det var riktigt gott! Gjorde även syntest för körkoret det gick perfa! för jag har ju ingen dålig syn :P eller hur var det nu?

Idag är det fredag guuud så sköönt! Madde är ensam hemma i hela två veckor så ikväll ska vi dit och röja med samma gamla vanliga gäng som nästan alltid ;) Även mina finsate vän Michis ska med  ikväll kommer bli jätte kul!

Så efter jobbet ner och handla mat som vi ska ha med oss sen ska jag duscha och fixa mig! sen ere PARTY!!!
Jag har ju haft semester med familjen så är grymt sugen på att festa loss lite med vänner :D

Hurreey för jag slutar snart och det kommer vara värsta partyhelgen! WOHOO!

Grattis tjejen!

Skrivet 2009-07-02 @ 14:49:23
Idag fyller Sandra min vän jobbet  21bast, och det betyder att det snart är det fika :D haha!
 
Skönaste bilden ever!

Snyggt

Skrivet 2009-07-02 @ 14:20:44


Hittade dessa snygga outfits på forever21.com dom tackar man inte nej till!
GE MIG!!!

!!!

Skrivet 2009-07-02 @ 13:38:50
Årets badmode Burkini!
   

jaa alla måste väl få bada? Mohaha

Kuzzarna!

Skrivet 2009-07-02 @ 11:14:54
Idag efter jobbet kommer familjen och hämtar mig ska nämligen åka till mina kusiner som har flyttat från gladö till nynäshamn! Flyttat till en större kåk så det ska bli kul och se hur dom har det :)

Oskar & Kalle!

POWER MEET!

Skrivet 2009-07-02 @ 10:54:41
Allt bara ploppar upp hela tiden dubbelbok hit & dit. Men får nog skippa power meet i helgen. cruising i västerås med massa fina bilar! Men i helgen blir det partaj på hemmaplan istället :P

Glider fram på vägarna

Skrivet 2009-07-02 @ 10:06:26
Igår efter jobbet så åkte jag hem till Michis! Vi åt middag och kollade på super fina kläder som Michis shoppat. Sen så skulle vi ut och åka lite bil minsann trevligt att bara glida omkring och vinka som drottningen ;P haha. Sen fick jag skjus hem väl hemma satt jag och tittade tv och även spelade lite spel på datan. guud vad man blir beroende av data spel.

Romatiker!

Skrivet 2009-07-02 @ 09:50:52
Igår kom min älskade Robert in på mitt kontor med 9 röda rosor! Min sötis kan vara en riktig romatiker ibland :) Hoppas inte gjort något dumt nu och har skuldkänslor :P näeera så är det inte hoppas jag :/ thihi


Tack Älskling!

Detta säger etiketten om antalet blommor:
1 ros - Du är allt för mig.
2 rosor - Jag vill resa bort med dig.
3 rosor - Jag vill träffa dig igen och ha en framtid med dig.
4 rosor - Jag högaktar dig och tackar dig.
5 rosor - Jag vill göra allt för dig.
6 rosor - Jag tror inte på dina löften.
7 rosor - Jag älskar dig.
8 rosor - Jag är din intill döden.
9 rosor - Jag vill vara ensam med dig.
10 rosor - Vill du bli min hustru?

undra om han tänkte på det? haha

Michis pickis!

Skrivet 2009-07-01 @ 14:20:46
Idag ska jag hänga med min bästa Michis!!! Vi har inte träffats på jätte länge ska bli kul att prata av sig lite :P
Det blir en fika eller så blir det curise i hennes far bil :D


♥ SÖTASTE MICHIS ♥

Bilen!

typiskt!

Skrivet 2009-07-01 @ 14:14:26
Var inne på hms hemsida och tittade runt lite! Hittade dom här snygga skorna men slut i strl. Varför? dom var ju så rackarns fina! 198kr också jätte billiga önskar jag hade större fötter nu... 

Snyggt armband!

Skrivet 2009-07-01 @ 11:55:43
Hittade ett jätte snyggt armand på chicy.se men är lite dyrt men är ju sjukt snyggt!
 
http://www.chicy.se/shop/

Snubblat!

Skrivet 2009-07-01 @ 09:20:55
Igår på torö snubblade jag i en stentrapp och fick trappsteget rakt under knät! Usch kan knappt gå idag. Men men klumpeduns som man är så är det smällar man får ta :P haha!

Torö

Skrivet 2009-07-01 @ 09:06:07
Igår efter jobbet skulle jag följa med Robert och hans familj till Torö dom vill hyra en stuga på semstern så skulle dit och titta hur den såg ut. Det var en jätte fin sten strand men kallt i vattnet var det minsann. Så där ska jag hänga några dagar vecka 31 tror jag :D Det ska bli mysigt ingen tv bara haha.

Waxholm

Skrivet 2009-07-01 @ 08:45:43
I söndags var jag i vaxholm har glömt skriva det tidigare. Jag å robert och hans mor å far var där i allafall. Vi satte oss på en resturang som var fin att titta och menyn såg god ut men maten var skit och sen betala dyra pengar för det. Man tycker att såna ställen borde ha bra mat dom lever väl bara på sommaren och då gäller det att vara bra så kunder kommer tillbaka. Men annars gillar jag waxholm en riktigt mysig sommarstad med god glass iallfall och en massa snygga båtar!
Kanske lite många brats som sprang omkring men dom var också roliga att titta på :P