Marybu

Gonna let the light shine on me

Mitt hår!

Skrivet 2010-08-26 @ 11:46:58

På tisdag ska jag hem till Michis då ska hon fixa mitt hår äntligen! Har lite ider men kan inte riktigt bestämma mig :) Vill göra något som jag inte haft förut men det är jag för feg för när jag väl sitter där i stolen på tisdag:P

För ett år sen ungefär så tesdade jag mitt ansikte i lite olika firsyrer på nätet tänkte hämta lite insparation från dom frillorna. haha speciellt den rosa ;)

Länk till gammalt inlägg  <---

Onsdag

Skrivet 2010-08-26 @ 11:20:48

Igår så mötte jag upp michis nere i centrum för en liten shoppingrunda ;) Hittade en pytteliten kalander även ny mascara behövdes verkligen. Köpte mig en liten sjal från hm också. Sen när michis skulle hem mötte jag upp Robert för att spana in spel på Game.

Vi hittade två spel ett till mig, Ratchet & clank . Jag har redan ett annat spel av samma gubbar men klarat det så ville ha ett nytt. Robban hittade något slagsmålsspel, det var jätte kul! Man bara bankar skiter ur varanda, simpelt därför skojigt så alla kan spela :P 

 

När vi kom ut ifrån Game kollade vi båda på donken, båda tänkte vem orkar laga mat? näe ingen så vi åt en måltid på donken. Sedan hem för att spela våra nya spel :)

Frillan!

Skrivet 2010-08-24 @ 16:19:47

Måste fixa min frilla snart. Ser ut som jag vet inte vad utväxt till tusen och håret ser urtrist ut. Ge mig något nytt och fräscht! Michis pickis hjälp mig! Kan inte ens komma på något shysst jag skulle villja ha..

Julafton!

Skrivet 2010-08-24 @ 16:11:25

24:e idag, innebär att det är julafton om 4 månader!

God Jul allesammans i förskott :)

Rackars vilket väder!

Skrivet 2010-08-24 @ 09:51:13

Var det bara jag som vaknade inatt vid 3-4 tiden och kännde att huset var på väg bort? Vilken storm eller vad man ska kalla det som drog förbi!

Nu börjar det bli höst minsann!

Min pappa!

Skrivet 2010-08-20 @ 14:48:22

Han fyllde år igår! Ett stor grattis till världens bästa pappa!

Längtar till nästa filmkväll med farsan. Söndag kanske?

Kräftis!

Skrivet 2010-08-20 @ 14:28:14
Var iväg och handla igår med mor, bror och syster massa kräftror vart det. Även en tripp förbi söta jennie på Ikea som hade fullt upp tyvärr!

Idag är det kräftskiva hos Famlijen Ceder! Bunkrat upp med bärs å vin å kräftor kan det bli bättre! Joo kräftkalas hattar har jag också köpt :P hah!

Ikväll kommer det bli skojigt värre!

Lunch!

Skrivet 2010-08-17 @ 11:40:34

På lunchen ska jag ner till centrum för att äta på subway med Mamma & Camilla! Tar min matlåda med köttbullar och makaroner imorgon :P

Ny mail!

Skrivet 2010-08-16 @ 21:16:02

Min nya mailadress är [email protected] om någon skulle villja veta.

Sitter just nu hemma och glor på Göta kanal den första och bästa av göta filmerna.



Känns inte riktigt som jag att ta bilder med camen. Men inlägget hade blivit så tråkigt annrs :P
Bjuder på de!

Ännu en helg borta snart jul

Skrivet 2010-08-16 @ 16:05:04

I fredags så var jag på Olerys och åt middag med Rob, Emma, Martin och lilla Mattias om namnet passar när han ploppar ut :P haha Emma har en sån fin mage nu (bebismage..) Satt och tog några öl sen begav vi oss hem trötta och slitna från arbetsveckan.

Lördagen åkte jag och robert iväg för att handla upp pressentkort som man hade i plånboken. Det vart väl lite mer än bara pressentkorten vi handlade för men det vare värt :) Sedan hem och fixade sig för nu stog det på tur en barrunda med Michis, Robert ledder och Arvid även Sara dök upp under kvällen. Fick skjus av mammsen in för hon skulle kolla midnattsloppet. Men trevligt var det trots att det skulle vara en barrunda var vi bara på två ställen :P

Söndagen började jag städa lite smått hemma sen så skulle vi fira tilde 6år, som Robert är Farbror åt. Det var Hello Kitty grejor till tusen kan jag säga :P Efter kalaset rörde sig jag och robert hem till mina päron för middag och filmkväll. Det blev tackos mmmm! Sedan kom Michis och hennes mor förbi på en fika också. Trevligt avslut på veckan. Nu är det bara 5 dagar kvar sedan helg! :P

Tilde i full fart på sin nya cykel ;)

Fredagen den 13:e

Skrivet 2010-08-13 @ 15:48:01
OHH Läskigt värre! Inte märkt av något ännu men det kommer väl framåt kvällen oturen alltså :P Lite vidskeplig är man nog. Skulle nog aldrig gå under stege tex. Undvek en senast idag faktiskt.
 A-brunnar tex dom hoppar man ju helst över om man ser dom.

Music!

Skrivet 2010-08-13 @ 15:41:29

Fredagsmusik denna fredag igen! Nu tar partymusik från 107,5. I onsdags när vi åkte hem från flen så körde vi lite party till denna låt! WOHOO dansi dansi!

Sommar igen?

Skrivet 2010-08-13 @ 15:29:51

Igår blev det inte alls som jag ville att det skulle bli. Började med att träffade Sandra, Jimmy och Niklas i p-garaget. Sedan så följer jag med dom in i telefon affären. Sandra köpt en ny lur sedan gick vi till Charlottas jobb och swisch sa det så var klockan 19,00. Skulle åka och hämta robban. Då fick jag reda på att vi skulle hem till Roberts föräldrar, så där åt vi middag och hade det trevligt. Kom väl hem vid 22,30. Så hann jag städa?? näeej..

Idag är det så rackars varmt! Hoppas värmen kommer tillbaka nu igen, det skulle vara riktigt trevligt! Så man käner att sommaren inte är helt borta än :) Men längtar nästan lite till mysiga hösten, löven faller, man får klä på sig mysiga koftor osv.


Studenten 08 så jädra hott det var den dagen :P

Glader!

Skrivet 2010-08-12 @ 13:24:47

Blev lite gladare nu när man fått mat i magen :) Gick även in på facebook två av mina vänner har visningsbild där jag ingår :P Då blir man lite glad också <3



Tråk

Skrivet 2010-08-12 @ 11:27:23

Tappat lusten till allt just nu! Men ska iallafall hem och städa sen så förhoopningsvis är man lite gladare på fredagen när allt är fint hemma :) Tiden går fortfarande sjukt fort redan torsdag. Har man hunnit med det man vill? nej.. Men men det är väl bara och leva med det. Lite semester vore inte helt fel :P

Vad ska man hitta på i helgen då? Michis ska kanske ut på en barrunda låter nice. Då tar jag med mig Hanna min brors flickvän en jätte söt och snäll tjej :) Även Jennie verkade på partyhumör det vore ju också nice :) Haha fårse hur det blir har ju inte så massor av pengar just nu men men..

Liten bild på mig Jennie från hennes Födelsedag! <3


En liten koll bara!

Skrivet 2010-08-11 @ 10:05:23
Står att jag inte haft några besökare sen den 3 Juli i bloggen? Men antar att någon läser eller? haha Mobbade Marie!

Micke 18 år!

Skrivet 2010-08-11 @ 10:02:59

Ett stort grattis till min bror som blir 18 år :) Nu kan man äntligen sätta sig å ta en öl med brosan! Just nu är han i Flen för körkort så familjen ska åka dit idag och äta lite mat! Ville bara att ni ska vet att jag har världens bästa bror!


Micke och hans hund Wilda :)

Tackos, pride, indianer och renskötare ?

Skrivet 2010-08-02 @ 14:10:07
Tre viktiga faktorer i min helg som nyss vart. haha

Fredag åt tackaos med michis å syster även robban då. Söta michis även kallas kryckan nu mera har ont i knät stackarn. Men hon är en j*vel på kryckor kan jag säga. Vi pimpalde vin och spelade in en fim på 35minuter när vi sitter i soffan. Haha vi tycker den är kul iallafall :)

Sen så sov Camilla över blev disney channel hela lördagsmorgonen. Sen på eftermiddagen åkte jag Mor och syster in till stan, Vi spanade in prideparaden och gick runt lite. Gud så mycket folk det var i stan.
Sedan hem åt lite mat och fixade mig iordning för att åka hem till en opeppad Jennie. Men det var inte så svårt att vända på hennes humör. Vi rörde oss mot stan med Jessica. Stötte på alla möjliga personer en gubbe som trodde jag var 37årig två barns mamma :) Även en indian som friade till jennie, en "klasskompis" haha Även en renskötare som bodde på en båt här i stockholm just nu..  Hade en toppen trevligt kväll!

Söndagen var det lite bakishäng i soffan, framåt lunch började jag leva igen och kunde hjälpa min bror och hanna med flytten. Dom har det så fint, inte alls avis. Brorsan flyttar in i en 3a bara sådär.. mhmm nääe jag är glad för deras skull :)

Tack å hej leverpastej!