Marybu

Gonna let the light shine on me

Valborg!

Skrivet 2009-04-30 @ 11:00:11
Nu är våren här minsann för det är valborg! Nu dom tre sista Valborgsmässoaftonrna så har jag hängt hemma hos Madde! För hon fyller nämligen år och idag blir hon 19 bast! Grattis på dig lillen :P Så ikväll blir det middag hos madde sen supa hela natten lång !!!

     <-- Madde för 1år sedan!

Brittan

Skrivet 2009-04-30 @ 09:57:16
Nu är det klart! Britney Spears med sin Circus-turné kommer till Svergie den 13 juli i globen. Sommaren blev just lite bättre, JAG VILL HA BILJETTER ! Var jätte länge sen jag var på någon konsert och brittan skulle vara helt perfekt att se.
     

Igår...

Skrivet 2009-04-30 @ 09:39:15
Igår när jag kom hem så duschade jag, Stog säkert i duschen i 20 min var så skönt! Det är ofta man fastnar i duschen iallafall för mig :P precis när jag duschat klart så ringer Rille och Westöö och hör om jag och Robert vill hänga med ut och äta någonstans! Så jag skyndade mig, för dom var redan utanför. Men vi åkte iallafall till ett hamburgerhak i fruängen dom har massor av olika burgare , jag tog en grekisk burgare den var jätte god till en början men sen vart det slaffsigt med all tatziki i. Men ändå helt godkänd! Sen åkte vi hem och städade mitt rum sen så somna jag vid 22 haha! Men med tanke på omstädigheterna från i förrgår så var det en bra tid att sova :)

haha klockren bild!  

Jahaja

Skrivet 2009-04-29 @ 16:40:12
Gröna lund var stängt idag tydligen så det blir ingen grönan. Men ska ta det den 20 maj istället! Blev faktikst lite taggad på att röra mig mot grönan idag efter jobbet. Men det är ganska skönt att det blev inställt är nämligen lite smått seg  :P Så vad ska jag hitta på idag då? Nä då finns bara en sak att göra och det är att sova!! Har varit så trött så jag nästan har fått tangent märken i pannan :P Haha. 

Söta kissemissen! Om jag ändå var så söt när jag sover ; )



 

Hej å hopp!

Skrivet 2009-04-29 @ 08:24:57
Gårdagen var bra nu sitter man här på jobbet sovit ca 3 timmar ! Men har bara mig själv att skylla ska sova massor på fredag! Hann nästan med allt igår men hittade inga kläder till mig själv. Jag och michis fick skjus in till fabriken av mamma igår ! hon är bäst bara så ni vet. Väl inne så var ungefär hela Huddinge där :P så det var jätte kul träffade folk man inte sett på länge .Och så var vi självklart kvar till sist :) haha. Nu liggar bärgis alla och sover sött även Robert & Rille vilka slappisar :P Men men får somsagt sova på Fredag.

Idag ska jag till Gröna lund efter jobbet ! Yippeeii. Alla ledare från sportis ska vara där idag så vi ska ha 5-kamp och dricka bärs :) Men det ska bli riktigt skoj faktiskt! Fårse om jag vågar åka insane idag men jag tror inte det. Den verkar jätte läskig men kanske känns annurlunda när man är där.

Vill ha på ikväll!

Skrivet 2009-04-28 @ 16:52:24
Om jag hade kläderna !

Bikini models!

Skrivet 2009-04-28 @ 14:06:02
Mariah Carey ser ut som en tjej som verkligen har kurvorna på rätt ställe. Vid en andra titt ser man hur otroligt fejkad bilden är. För det första är magen onaturligt slät, nästan animerad. Och så smal midja har inte Mariah heller. Nej, hennes kurvor är på samma ställe som en annan mänsklig kvinna! Och visst är det skönt att se?


Audrina Patridge från The Hills, en tjej med snygga former enligt mig. Hon är muskulös med stora bröst, verkligen en snygg kropp! Varför retuscheras den då av till hälften? Varför försvinner brösten och hyn blir lika äkta som ren plast? Kolla bara ansiktet, det ser ut som en docka (på dåligt sätt). Hon ser ju inte ut som sig själv på bilden.


Fergie
syntes på framsidan av Blender i endast en bh, då hon visade en stenhård mage. Men det där är varken Fergies mage eller navel!Riktiga Fergie har en mänsklig mage, med både muskler och kurvor.

Egentligen så har Lauren Conrad en väldigt fin och vanlig kropp. Lagom tränad och mjuka kurvor, helt enkelt naturlig och fin. Men på framsidan av Shape ser hon skör och benig ut! Dessutom ser man på långa vägar att bilden är retuscherad.

Varför envisas tidningarna med att förfula våra kändisar så?

!!!

Skrivet 2009-04-28 @ 14:01:39
Idag är det exat ett år sen jag hade studenstskiva! åhh vilka minnen som kommer upp. Just tiderna runt studenten kommer jag nog aldrig glömma det var det roligaste tiderna jag varit med om! Även fast man tyckte det mycket i skolan och klagade massor men nu när man tänker tillbaka så var så rackrns kul! Skulle lätt kunna spola tillbaka tiden och leva där igen :D

Jessica Alba

Skrivet 2009-04-28 @ 11:32:14
Jessica Alba fyller 28 år idag! När jag blir mamma ska jag bli lika snygg som Alba haha!
    
Posch24.com

Tjohoo!

Skrivet 2009-04-28 @ 10:24:07

  Idag är det tisdag och det studentskiva ikväll :) Så dagens planer ser ut så här idag.

  • Jobba
  • Handla födelsedagspessenter
  • Handla kläder till helgen
  • Äta middag
  • Fixa sig till partaj
  • Förkröka lite haha
  • Åka till Fabriken
  • Hem och sova
  • kl 08,00 på jobbet igen


Hittade lite bilder på michis blogg från i helgen. Så jag snodde några och lägger in här :)

   
1. Camilla 2. Michis & Robert 3. Mee

Bilden

Skrivet 2009-04-27 @ 16:16:23

Dagens bild är på Sienna miller

Monday!

Skrivet 2009-04-27 @ 14:35:31

Nu sitter man här på jobbet och gjort klart allt ska göra idag, men har kvar att vattna blommorna! Men det gör jag snart.
Efter jobbet är träning med mina innebyproffs :P Dom kan bli iallfall :) . Sen efter träningen kommer mammsi och hämtar mig så ska vi övningsköra! Så får vi se hur det går ! haha. Känner mig väldigt stressad denna vecka saker händer varje dag! Förstår inte hur jag ska hinna med allt :/ Men det brukar lösa sig tillslut.



11 saker du önskar att du inte visste!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.
3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.
4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.
7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.
8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.
9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.
11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

Brillor!

Skrivet 2009-04-27 @ 13:39:08
Glada Jessica Alba! Det  ironiska är att de här bilderna togs efter att hon gjort en olaglig sväng och stoppats av en polis! Haha! Jag skulle villja ha hennes solbrillor, Tycker dom var skit snygga! Varför är hon alltid snygg?

 Posh24.com

Gifta!

Skrivet 2009-04-27 @ 11:43:20
Nu är då Heidi Montag och Spencer Pratt gifta. Dom gifte sig i Westminister Presbyterian Church i Pasadena Bland gästerna fanns kändisbloggaren Perez Hilton, Laguna Beach-tjejen Kristin Cavallari och Audrina Patridge. Förvånansvärt nog så sågs även Lauren Conrad lämna kyrkan snabbt efter ceremonin trots att hon i torsdags sa till David Letterman att hon inte skulle gå! Grattis Heidi och Spencer!
 
  
Posh24.com

Suck

Skrivet 2009-04-27 @ 09:53:04
Nu är helgen slut back to reality! Men helgens bravder?  Joo jag har varit ute på krogen två kvällar ett 60års kalas, Ett 20 års kalas & en Studentskiva. Även hunnit träna och gjort lite nytta :)  Så nu är lönen slut :P Haha !

Naked!

Skrivet 2009-04-24 @ 16:38:21
Dom har näckat i tidningen! Om man hade deras fina kroppar så varför inte visa det man har :P Nej men jag skulle nog aldrig ställa upp och fota mig naken. Men här är bara en axplock av kändisar/modller som näckat.
     
       
1.Britney Spears  2. Eva Mandez   3.Heidi klum  4. Angelina joline
5. Jennifer Aniston  6. Kate Hudson  7. Paris Hilton  8. Scarlett johansen & Keira Knightley
Vem/Vilka pryder omslaget bäst?

Jag tycker bild nr5. Jennifer ser så jädras bra ut på omslaget tycker det utstlålar glädje :D
 

Hahah!

Skrivet 2009-04-24 @ 15:23:23
Aldrig sett nått likande jätte kul ju! haha ska nog starta min egna glowstick dansgrupp :D
DU MÅSTE TITTA!
Kul va?

Lambada!

Skrivet 2009-04-24 @ 14:53:07
AJJAJAAJJJJJAAAJJJJJJ! Sommarkänslan är på G!

Tatueringar

Skrivet 2009-04-24 @ 13:54:29
Min bror övar sig till tatuerare sen när han är klar ska jag tatuerars massor. fast bara små saker :) tycker det är så rackarns snyggt med tatueringar! Så vill visa några kändis tatoos som är fina och enkla!

Victoria Beckhams rygg pryds av skriften "I am my beloved's, my beloved is mine" på hebreiska


Sienna Miller har tre små stjärnor på axeln som representerar kärlek, stolthet och tillit
 

Megan Fox har tatuerat in några rader ur Shakespearepjäsen "Kung Lear": "We will all laugh at gilded butterflies" 


Eva Longoria har sitt bröllopsdatum (7 juli 2007) intatuerat med romerska siffror på handleden



Nicole Richie har oskuldsfulla "Virgin" på handleden

Lilo

Skrivet 2009-04-24 @ 11:35:54
Nytagna bilder på lindsey lohan usch så benig hon är! Jag har alltid gillat lindseys utseende men nu vet jag inte längre. Stackarn är säkert deprimerad men men käka mat människa annars tynar du bort!

Yeah!

Skrivet 2009-04-24 @ 10:15:41
Nu när jag bytt design så ser vissa av dom gamla inläggen konstiga ut : /  Bara så ni vet !

Fredag!

Skrivet 2009-04-24 @ 08:37:01

Japp fredag idag igen :P Veckan har gått kusligt fort. Jag mamma & Camilla pratade om det igår och jag sa då "det är så för man var ledig i måndags"! Men det var förra veckan sa dom i kör :) Då har veckan gått riktigt fort. haha.

Ikväll så har jag lovat att göra Michis sällskap till förkrök även fast jag inte så på att dra ut :) Men fårse det kanske vänder fick ju lön idag och allt! Om jag ska ut med Michis så är det hennes vän Kelly som fyller år så det ska firas hela natten lång!

Jag hat knappt sovit inatt igen :/ Men när ska hostan försvinna då? Man blir så sjukt trött sitter här som en zombie kollade förrresten på Mumien 2 igår :D Haha

Skönaste bilden så ska jag vara  i sommar :D

BILDBOMB!

Skrivet 2009-04-23 @ 21:09:34
Sitter vi min gamla dator så nu hittade jag lite roliga bilder :D




Jag bjuder på dom!

Glass i stora lass!

Skrivet 2009-04-23 @ 16:05:56
Nyss så kom Martin & Hjalle förbi med massa glass till en eftermiddagsfika ute på gården. Det är vamare ute nu än inne så jag kände sommar sommar sommar! Dom hade köpt den nya Sandwich Stracciatella åt mig men det var inge jätte hit föredrar den gamla hederliga sandwichen :)
 

Im gonna kick his ass!

Skrivet 2009-04-23 @ 15:23:36

Så himla skön unge!

Bilden

Skrivet 2009-04-23 @ 15:00:36

Dagens bild säger bara: Hej jag heter Megan fox och är sjukt snygg

Falska rykten

Skrivet 2009-04-23 @ 14:54:52
Det har gått rykten om att Beyonce har sjunger falskt. Ett hemskt live-framträdande från Beyonce kan man se på internet! Den amerikansk radioprataren Howard Stern spelade även upp ljudupptagningen där Beyonce sjunger falskt på sin show! Men oroa er inte, det ska tydligen bara ha varit ett skämt och en man har erkänt att han har mixtrat med inspelningen. Beyonce har verkligen en fantastisk röst och den ska man definitivt inte tvivla på! (Källa: Posh24)

Värme!

Skrivet 2009-04-23 @ 14:39:48
Det ska bli varmt i helgen i Huddinge!!! Åh så skönt sitta på balkongen och  äta imorgon kanske? Inviga nya grillen :) Knäppa en bärs eller vad vet jag :P Varför blir man så glad när värmen kommer :)

AAAAHHHHHH!

Skrivet 2009-04-23 @ 13:24:25

Hade matlåda med mig och hann äta färdigt innan 13 så tänkte gå till ica och köpa glass! Men det skulle jag inte ha gjort. När jag kom tillbaka till datorn på jobbet och skulle sätta min och lägga in levfakturor så hör jag det knastra/spraka. Som att en fluga eller nåt flyger mot föntstret och vill ut.Men när jag tittade mot fönstret var det inget där. Samtidigt som jag hör ljudet igen känner jag att det rör sig infaför tröjan på axeln ooch tänkte har jag glömt lappen kvar och att det är den som skaver lite. Men lyfter på koftan och ser en grön sklabagge som var typ 2cm stor klättra omkring. Jag slänger av mig koftan slår mig själv överallt och hoppas det försvinner till detta så skriker jag med min hesa fina röst! Som tur var så hörde Marianne som sitter längst in på kontoret mig, Och kom till undsättning hon förstog mycket väl vad det handlade om. Så nu är den fri ute i naturen igen och jag sitter skärrad och det kliar på hela kroppen....

Usch hatar småkryp! 
CAMILLA tyvärr blir det utan bild! Men krypet var för äkligt för att visa.

Kladdkaka!

Skrivet 2009-04-23 @ 11:49:02
GUUD så sugen jag är på kladdkaka ! Måste hem och baka sen, Var evigheter sen jag åt det sist . Var nog sist nån gång i gamla huset :P Och vi flyttade in i lägenheten den 1 december så det var ett riktigt bra tag sen jag åt kladdis. Vem vill hem till mig & fika ikväll? Thihi. Se så smarrigt det ser ut !!!!

Makeover

Skrivet 2009-04-23 @ 11:42:45


Charlize Theron i filmen Monster


Brad pitt i filmen Benjamin Buttons otroliga liv


Angelina joline i filmen A Mighty Heart

Smått & Gott

Skrivet 2009-04-23 @ 10:20:23
Skönhetsmiss, miss Hilton
Oj oj oj, här snackar vi riktig skönhetsmiss. Paris Hilton har en riktig bränna vid urrigingen, men inte fullt så brun i ansiktet. Här har vi en tjej som ändå är fåfäng. Hur kunde hon missa det? hmm

titts
Jag har aldrig förstått grejen med Tori Spellings silikon. Brösten är fruktansvärda! Klyfan ser ju inte riktig ut. Titta bara! Vad är det för något? Därför ska man inte skaffa silikon.

Ojdå
Jag säger bara en sak, titta på handen.  haha

Reese leker med barnen
Är det bara jag eller ser inte den här bilden så rolig ut? Reese Whiterspoon håller Ava i handen, men det enda man ser är en arm och ett huvud. Resten är under vatten, men det verkar inte Reese märka. haha

Hola!

Skrivet 2009-04-23 @ 09:10:56
Igår när jag kom hem så gick jag, Michis & Camilla ner till solariumet. Tror det var fel på ventilationen så har aldrig varit med om maken hur varmt det var att ligga i solariumet. Men man härdade ut :) Sen så satte vi oss ute för att bara snacka lite skit allmänt skönt bara. Sen så gick jag och camilla till Madde för att lämna pengar till hennes studentskiva som är på tisdag! Det ska bli kul men mindre kul att komma till jobbet dagen efter :P haha. Sen när vi var hemma igen så åt vi lite glass till efterlyst men halsen & hostan blev inte bättre :/ Så jag har fortfande min vackra stämma kvar!

Bilden

Skrivet 2009-04-22 @ 16:57:58


Dagens bild är på Drew berrymore!

London firar beyonce

Skrivet 2009-04-22 @ 16:31:09
Beyoncé ska till London och uppträda i november och det firade 100 tjejer med att dansa i förda en svart body till single ladies mitt i piccadilly cirkus ! Helt sjukt men ändå riktigt kul :D


Älskling

Skrivet 2009-04-22 @ 13:46:20
As long as i got eyes i'll have a sight for you, as long as im alive, baby i'll die for you ♥

TJUVLYSSNAT!

Skrivet 2009-04-22 @ 11:53:32
Hahah älskar tjuvlyssnat.se Man blir alltid på gott humör när varit där och spanat in roliga tjuvlyssningar :P

Två män ~30 är på promenad längs med vattnet vid Valdemarsudde på Djurgården under årets första riktigt varma och soliga vårdag.
Man 1: Dagar som den här skulle jag helst bara vilja sitta nere i en mörk källarbunker.
Man 2: Mm...

En mamma ~30 och hennes dotter ~4 sitter på tunnelbanan.
Dottern (viskandes): Mamma, jag måste kissa.
Mamman: Ja men du får hålla dig en liten stund till. Det är bara tre stationer kvar.
Dottern: Okej...
Efter tre stationer stiger Mamman och dottern av. På kliver en tant ~65 och sätter sig på platsen där dottern just suttit.
Tanten: Nämen vad har hänt här? Det var ju alldeles blött!

På Drottninggatan, Stockholm

En man ~25 går väldigt snabbt och stelt. Samtidigt pratar han i telefon.
Mannen: Nu har jag pruttat för varje steg sedan Gamla Brogatan! Det är fan bäst du kommer ner och öppnar nu!
Mannen börjar småspringa.
Mannen: Nu!

Haha Den här var den som man skrattade mest till, kan ni se er mannen framför er småspringandes på drottninggatan? Haha de kan jag iallfall!

Woods

Skrivet 2009-04-22 @ 09:59:21
Golfens superstjärna är på god väg att lära sig svenska. Fem år efter bröllopet med sin Elin har Tiger Woods lärt sig ett nytt språk.
Han läser och talar svenska.
- Man har ju fått lära sig "ta ut soporna" och "städa huset", säger golfens världsetta och skrattar.
I samband med en exklusiv intervju med Sportbladet avslöjade Tiger Woods att han försökte lära sig svenska.
- Jag försöker lär mig lite i smyg, sa han.
Sex månader tidigare hade han gift sig med svenska kärleken Elin Nordegren och golfkollegan Annika Sörenstam tillbringade allt mer tid med paret Woods.
- Jag känner att Elin och Annika pratar lite bakom ryggen på mig så jag måste ju lära mig svenska, sa Tiger.
Så nästa intervju kan vi ta på svenska?
- Kanske det, kanske det, haha. 
tagit ifrån en artikel på aftonbladet



Inte för att jag intresseead av golf men jag tycker det är kul att Världens främsta golfspelare är tillsamans med en Blond söt tjej från svergie!

Från i lördags!

Skrivet 2009-04-22 @ 09:16:03
Hittade massor av bilder från i lördags men varför kan man inte fastna bra en bild? jaja jag bjuder på dessa iallafall :D


Övertid

Skrivet 2009-04-22 @ 08:36:44
Igår så var jag, Robert, Rikard och Martin kvar på friman till klockan 21. Vi meckade lite med min bil iallfall sen så fick jag tvätta 2st kundbilar  :P När rille väl hade meckat klart med sitt var det bara fort hem till Dr House! Det var ett julavsnitt kändes jätte konstigt att se hur dom delade ut julklappar hit och dit just nu i denna årstid :/

 Men idag känner jag mig väldig krasslig knappts sovit något för har hostat hela rackarns naten :( Så det blir nog hem och sova sen efter jobbet så jag mår bättre tills imorgorn. Hatar att känna sig sjuk på jobbet. Här vill man ändå vara pigg och glad inte sitta och hosta och snora :P

Bilden!

Skrivet 2009-04-21 @ 15:59:59
Jag brukar inte gilla Hilary duffs utseende, Men på denna bild så är hon riktigt snygg! Så det är darför hon är dagens bild :)

Giftermål!

Skrivet 2009-04-21 @ 15:36:58

Efter en kärlekssemester i Frankrike har filmstjärnorna Kate Hudson, 29, och Owen Wilson, 40, bestämt sig för att bli man och hustru under en liten ceremoni i juni. Paret har dejtat av och till sedan de träffades under inspelningarna av"You, Me and Dupree" år 2006. Dom har insett hur förälskade de är. De vill aldrig mer vara ifrån varandra, säger en källa till National Enquirer. Kate har sedan tidigare en son, Ryder, 5, som Owen sägs ha väldigt god kontakt med.

- Owen ser redan Ryder som sin son, säger källan.

Jag tycker dom passar bra ihop! Titta bara hur roligt doms er ut att ha tillsammans :P

Diggisch

Skrivet 2009-04-21 @ 14:08:40
Den här låten..Åhh bara ryser. Älskar den!! Hörde den första gången häromdagen, blev förälskad direkt! Den är så bra men så sorglig på nåt sätt. Men jag gillade origanlet när den kom med 50 cent & justin timberlake också . Men denna låt är väl bara för mysig!

Gissa flickan i muren?

Skrivet 2009-04-21 @ 13:25:05
Kan du gissa vem flickan i muren är? haha

Ledtråd: Läste i hennes blogg att hon tittade in på min hela tiden :P.

Soet!

Skrivet 2009-04-21 @ 10:36:27

Tjejen: Hej!
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja, älskling.
Tjejen: Älskling...

När killen har tröttnat..Nu läser du nerifrån och upp...
Haha!

Hes Hesare Hesast!

Skrivet 2009-04-21 @ 09:05:22
Igår på innebandyträningen så tappade jag rösten helt :D Jag var hes redan innan vi satte igång men efter så var jag tvungen att skrika för att få fram några ord, Helt sjukt jobbigt var det !Och nu har jag grymt ont i halsen och hostat hela natten. Undra vad kunderna tycker när dom ringer hit idag en kärring med whiskey röst :P haha

Random

Skrivet 2009-04-21 @ 08:53:25

Regler:
1. ta fram din mobil,
2. bläddra random i din inkorg,
3. stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Söt vännen hör av mig sen :) puss

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kommer du inte idag?

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag kommer efter lunchen är det lugnt eller? Puss

Vilket sms blev du mest berörd av?
Står utanför och väntar !

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag har fått min studentmössa :) <3

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ring när du lagt på...

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Du är det, min sötaste! Jag kanske kan komma förbi dig imorgon på jobbet :)

Haha en del vart riktigt roliga !

Bilden!

Skrivet 2009-04-20 @ 16:23:29

Dagen i ära får Miranda kerr vara dagens bild, Hon fyller nämligen år idag! Man kan undra vad hennes lover Orlando bloom ger henne i pressent?!
 

Söt ring!

Skrivet 2009-04-20 @ 11:45:33
Hittade bilder på Lauren Conrad och hon har på sig en fin ring. Det är väl lite häftigt att ha en ring med sitt namn på! Är dessutom väldigt stor, så är väl bra att slåss med också :P Jag som är ute och slåss så ofta !

 

Även Ashley tisdale har snygg ring!
 Skulle gärna villja ha en med Marie på :)

Dance!

Skrivet 2009-04-20 @ 11:20:30
Värt att lyssna och digga till!
Party mode med denna låt :D

Babyboom?

Skrivet 2009-04-20 @ 11:06:19
Är det babyboom i kändisvärlden? Kate Moss, Heidi Klum, Nicole Richie, Ellen Pompeo . Vilka fler?

 

FRYYYYSSEERR!

Skrivet 2009-04-20 @ 10:41:21
Ingen olja på jobbet än :/ är nog lika kallt inne på kontoret som ute känner jag ! Ska kanske gå ut och värma mig snart :P
Idag så är det innebandy träning på G efter jobbet! Det kommer bli kul, vi hade ingen träning förra veckan så har saknat grabbarna kan man säga :) Sen efter träningen ska jag äta middag sen gå på en promenix. Så ser dagen ut än så länge.

GOODIE!

Skrivet 2009-04-20 @ 10:33:57

Nu är det måndag igen som ni märker sitter jag aldrig vid datan när jag är hemma eftersom det aldrig blir uppdatering under helgens gång :) Men nu ska jag berätta om min helg!

FREDAG! Slutar går över till R2 och robert står och meckar, Blev arg för jag ville hem så man inte behöver stressa men icke sa nicke så vi fick stå och byta generator på hans Ascona b. Men sen väl hemma hann jag inte duscha, inte heller äta middag så det var bara att sticka till huset direkt ! Väl där så hittade jag kexchoklad i cafeterian så det fick bli min middag :P Micke & Kim Klev upp på scen och röjde jag tyckte dom var as bra men inte juryn dom kom nämligen 3a men Grattis iallfall! Så vi gick lite snopet därifrån men jag och michis kände att vi ville göra något mer av kvällen så drog till Olerys och klunkade bärs! Väl där så träffade vi på Michis gamla klasskompisar så hade lite snack med dom grabbarna. Sen så var jag hungrig så vi begav oss mot Grill palatset och köpte en french hotdog! Gudomligt gott var det! Sen när vi stått där och paratat med folk hit och dit så kom Robert och hämtade oss. Sen vart det hem och sova :)
En rolig fredag helt enkelt :P


LÖRDAG! Vaknade vid 9 kanske kollade tv ett tag sen så mötte jag upp Michis för att sola! Sen gick jag hem och fick höra att familjen skulle till kungens kurva/skärholmen så jag och Syster blev avsläppta i Skäris. Vi hittade lite linnen, jeans och tunikor. Vi lagade sedan tackos till middag ! Tackos är så gott skulle nog kunna leva på det :P haha. Men sen efter middagen ringde Madde och sa att jag skulle komma till Rille på partaj! Självklart fixade jag mig och drog dit! Hade det jätte trevligt så kom väl hem till Robert vid 05,30 så det borde ha varit kul :) Men det roliga var att jag ringer Michis på vägen hem och chansar på att hon skulle vara vaken, Vem svarar om inte glada michis som var i slussen på väg hem . Tror hon var i slussen iallafall så gick och pratade med michis och solen började gå upp och fåglar kvittrade som aldrig förr och så hade jag en katt som gick precis framför mig så var tvungen att stanna och klappa lilla kissen varje steg framåt jag tog, Fick sällskap av katten ända till dörren Thihi.
Det togs mycket bilder under kvällen tyvärr så kanske lägger upp några senare :P

SÖNDAG! Jaa lite sliten var man men upp skulle jag för var bjuden på 97års kalas!  Mormor Märta det är Roberts pappas mormor! Så träffade hela Robert skläkt försökte se pigg ut hoppas det funkade :) Sen åkte vi hem och satte oss i solen och njöt. Sen så åt vi grillade hamburgare och hade en mysig filmkväll! Men filmen vi såg sög men hade iallafall det mysigt!

Bilden

Skrivet 2009-04-17 @ 16:14:34
Keira Knightley = Vacker

Hihi

Skrivet 2009-04-17 @ 15:03:59
Fick nyss reda på varför jag sitter och fryser på firman, Oljan är slut :/ hoppsan!
Haha men det är iallfall inte värre än vintras när oljan tog slut under en helg så ingen var här och märkte att den var slut. Så på måndagen när vi kom var det iskallt i huset var tvungen åka hem och hämta varmare kläder :D sant!

Tog med mig matlådan idag så det blev sallad och finn crisp mackor ;) Mycket bättre än att hanlda någon snabbmat till lunch iallfall.

Grabbarna grus från R2 ska komma in och fakturera massor med däcksbyten och lite annat sen. Det väntar jag på just nu har gjort mina sysslor redan nu är det bara att passa på telefonen kvar . Men fredagar är det alltid lugnt på linjen :)

Ska skaffa mig denna tröja när jag blir kändis :P Så grymt klockren!

6xLindsay lohan

Skrivet 2009-04-17 @ 14:47:43

Hur många klänningar sitter bättre på Lindsay än den andra kändisen?
Klicka på bilden för att se bättre ;)
  
  
Bilder från google

Nu gäller det!

Skrivet 2009-04-17 @ 11:56:13

Jag är verkligen sämst på att hålla det jag lovar mig själv! Men nu måste jag tag i det mår inge bra av att veta att andra människor kan stå ut och tacka nej till det som bjuds även absolut inte köpa något själv! Fattar inte att jag aldrig gör som jag egentligen vill utan står där med händer i godisskålen eller sitter och gluffsar i mig en kebebtallrik! Nu jädrar måste jag ändras! Hjäp mig lite på traven bara, bjud inte på godsaker mm. Vill se ut såhär igen som jag gjorde februari 08!


Me and Emilie!

Money

Skrivet 2009-04-17 @ 09:45:43
Helt sinnesjukt en jacka för 95000 kr! Visst är den är jätte snygg på Beyonce men käns som lite för mycket pengar.
Hon kommer ut från en resturang med sin man jay-z,  att man vågar äta mat i den :P haha !

Desperata husfruar!

Skrivet 2009-04-17 @ 09:27:34

En del höjde säkert på ögonbrynen när skådespelerskan Eva Longoria Parker, som inte är känd för att vara stor gå runt under inspelingen av Desperate houseviwes. Men måste säga att det är väldigt bra sminkat för det ser så verkligt ut tycker jag .Först när jag såg artikel i aftonbladet tänkte jag oh noo vad har hänt :/ Men sen när man läste så var det bara sminkning till en inspelning. Eva Longoria är verkligen vacker även vacker som tjock :P  

Friday im in lööööve!

Skrivet 2009-04-17 @ 09:03:42
Idag är det fredag mina vänner! Tänkte imorse när man setg upp imorgon får jag sova ÄNTLIGEN :)
Igår så höll mötet på till ca 20,45 så var ett jätte långt möte . Och utan något tilltugg så var sjukt hungrig. Men pappa hade gjort spagetti och köttfärsås hemma så det var bara att värma på när man kom hem :)
Eftersom mötet höll på så länge, så vart det inge sola igår, Typiskt! Fårse om det finns tid för det idag istället .

För idag är det Sound proof finalen på huset i huddinge min bror och KKV är med! Ska försöka få med mig så många som möjligt dit ikväll för det är publiken som röstar! Det börjar kl 19,00 med allt men vet inte när just MBR & KKV ska spela. Det som är synd är att Micke min bror är sjuk han är dunder förskyld så rösten är pajj :/ Hoppas han hinner bli bättre iallafall! Men sen så får vi se vad som händer kanske blir olerys sen eller kanske in till den stora staden vem vet vart kvällen leder :)

Lite smakprov på grabbarna från förra spelningen på huset! 


See yaa tonigt!

----

Skrivet 2009-04-16 @ 16:55:19
Snart slutar jag slipper jag sitta här och frysa . Går väl över till pojkarna och ser hur dom ligger till. Får inte glömma mötet ikväll bara 18,30 Blir nog själv på det mötet för Sandra skulle jobba. Men sen vill jag verkligen sola måste bara ta ut pengar innan om jag har några :/ aldrig känt mig så fattig som jag gör nu . Men nästa fredag är det lön och då kör vi! haha..
Måste kolla om Robban kan fixa min bil idag så jag kan övningsköra lite. För den har nämligen gått sönder lite säger vi ska bara byta ut lamdasond och kopplingsvire. intressant va! haha ..
Måste nog börja annvända min glasögon jämt för har nästan alltid ont i huvudet när jag går från jobbet . Ska testa det imorgon ! för då måste man vara på topp är final i sound proof på huset imorgon! återkommer om det det senare !
Ojsan osamanhängat allt blev men så får de va! haha

Go & glad Kexchoklad!

Bilden

Skrivet 2009-04-16 @ 16:27:09

Lindsey Lohan , ge mig puppy och hår tack!

:)

Skrivet 2009-04-16 @ 16:18:45
Det ryktas om att heidi klum är gravid igen sitt tredje gemensamma barn med sångaren Seal.
Det är helt sjukt att hon är så snygg även fast hon snart är 4 barns morsa :P För hon har ytlligare en dotter till, som seal är adoptivfar till.
 Jag tycker dom passar så bra ihop seal och heidi även fast hon är 1000 gånger snyggare så finns det ändå nån kemi där som göra att dom ser så bra ut tillsammans. När man sett dom tv så verkar dom så lyckliga tillsammans. Ett stor + för dom helt enkelt!

Lika som bär

Skrivet 2009-04-16 @ 13:38:50

Orlando bloom eller Prins carl philp

Eric dane eller Leonardo dicaprio

Kim kardashian eller Nicole scherzinger

Lady gaga eller nicole richie

Patrick dempsey eller Scott speedman

Emilia eller hon i scrubs

bilder : google

Cold!

Skrivet 2009-04-16 @ 11:46:32
Varför är det så statans kallt inne på kontoret ? Sitter med jacka på och ändå fryser. Ser solen utanför men den verkar inte hjälpa. Uschilibuscha kan knappt skriva på tangenterna för fingarna är så stela :P Men snart är det lunch och om jag fått mat i magen kanske jag inte fryser ! Hoppas hoppas för det är jobbigt att jobba när det är kallt!
brrrr så kallt!

Buu Disney!

Skrivet 2009-04-16 @ 10:15:28
Tur Disney har copyright på sina filmer,  för detta är ju coppat rakt av!  Disneyfantast som man är. mådde lite dåligt när jag såg det faktiskt. Haha. Likt eller vad? Dom dansar ju exakt likadant och allting. Bara att det är olika karaktärer. Jag har inte haft en tanke på att det är så när man tittat på filmerna. Har du det?

Frukost!

Skrivet 2009-04-16 @ 08:55:02
Hej alla glada! Idag är det torsdag så det innebär att det är fredag imorgon.. YIIPEEY!
Igår så gick ner till centrum med Camilla och kollade runt i affärer köpte ett jätte fint armband från hm! Vet att jag inte skulle handla något innan nästa lön med kunde inte motstå :)
59,50 kr på HM
Sen när jag kom hem började jag må lite dåligt men tänkte att det var för jag inte hade ätit nått. Sen kom Robban och hämtade mig och vi åkte mot piraten för att äta. Väl där står jag och tittar på menyn i 5 min typ och ändå inte hittar något som jag är sugen på. Så Robbans beställde två kebabtallrikar , men vi lämnade en kvar . Jag åt tre prommes rörde inte kebebköttet. När vi skulle gå så frågade dom om det inte smakade bra :) lite pinsamt men sa att jag mådde dåligt. Väl hemma hos Robert sen så la jag mig i sängen och tittsov framför tvn. Medans Robert fixade med sin bil som ska säljas vill någon köpa en Opel Ascona B från 77.
Så ser den ut!


Och idag mår jag bättre som tur är! Sitter just nu och äter en avokado med lite salt på till frulle. Glömska lilla jag glömde matlådan hemma idag igen. Får äta lite knäckebröd som jag har här nere på firman till lunch. ikväll klockan 18,30 ska jag möte om framtiden för mina innebandypojkar om dom får lira i Huddinge ibs eller inte! Sen efter mötet ska jag nog sola med Michis!

BROOOWNIEEEE

Skrivet 2009-04-15 @ 15:46:15

Shit vilken fin solbränna!
Gaaaaaah varför kan inte jag bli så här brun på sommrarna :(
Jag är nog den blekaste varelse på denna gjord. Nej isbjörnen är vitare.. men annars kommer jag på andra plats typ!

Även om jag är ute mycket på sommrarna, rör mig och ligger även och pressar i solen så blir jag röd och sedan försvinner nästan allt. SUUUUCK

Måste nog sola idag  :)

Bilden!

Skrivet 2009-04-15 @ 15:33:00

Tycker hon är så fin i Underworld filmerna och i Van helsing.
Så hon får vara dagens bild!

Kate Beckinsale

Pandor!

Skrivet 2009-04-15 @ 10:37:52
Sååå sööööta ! Jag vill ha en panda "blink blink"  haha

Osminkat!

Skrivet 2009-04-15 @ 09:39:54
Kändisar är inte alltid snygga, här har vi Pam, Liv, Britney, Lisa, Jennifer och Cameron utan smink. 
Känns bra att dom också bara kan vara vanliga personer ibland, inte bara glamurösa stjrärnor som får make up av ett proffs hela tiden.

Bodyguard!

Skrivet 2009-04-15 @ 09:14:17

Vilka idioter är det som har kommit på idén att göra remake på filmen The Bodyguard egentligen? Idétorkan fortsätter i Hollywood, men hur som helst, det finns absolut inget behov av en ny version av den filmen. Folk kommer bara att jämföra de två filmerna och irritera sig och hitta fel på den nya versionen ändå. Om jag var Rihanna skulle jag tacka nej till denna floppidé! Men Rihanna ska visst alltid ha velat bli filmstjärna. Såg henne i en uppföljare till bring it on och kan inte påstå att hon gjorde någon strålande insats. Jag tycker också att det är lite väl tidigt att göra en remake av denna film. Dom kan ju åtminstone vänta tills de "gamla" skådespelarna inte kan spela samma roller.
 
En av dom bästa filmer som finns!


Rihanna i bring it on "All or Nothing "

Studenten!

Skrivet 2009-04-14 @ 19:54:00
Nu är det lite drygt två månader kvar till STUDETEN 2009 TJOOOOHOOOOOOOO!! Grattis alla ni lyckliga som inom kort står där helt pirriga minutrarna innan ni "springer ut", för att sedan skrika er riktigt hesa (samt med en jäkla massa klirrande campagneflaskor, blommor, nallar hängades vars band skär in i era halsar haha) för att sedan bil ännu mera hesa på flaket ni förmodligen ska åka runt på, med musiken på högsta volym och skumpan i högsta hugg! Se till att njuta riktigt ordentligt denna dag då den är once in a life time :) 

Det är en lycka att äntligen få ta studenten, men samtidigt som denna lycka känner man ett starkt vemod genom hela kroppen, blandade känslor - Vad händer nu? Hur ska det gå? Ska jag jobba, studera vidare eller ta ett år ledigt och göra sånt som bara JAG vill göra? Vad händer med vännerna? Vad händer med tryggheten som man faktiskt hade i skolan, det här med att ingå i en klass, finnas med på en klasslista, ha tider att passa och jobbiga lärare som tjatade hål i skallen på en för att man skulle lämna in uppgifterna i tid! Dessa saker är faktiskt guld värda, något man ofta inte inser förrän skoltiden är över. Tillochmed skolmaten saknar man, alltså, vilken jäkla lyx egentligen att få god lagad mat varenda dag. 

Efter studenten är det lätt att känna sig lite "lämnad" med känslan... Jaha, och nu då? Där står man, ensam, och det enda man kan göra nu är att själv välja väg i livet och ta sitt ansvar. Bli vuxen. Ja, det är skrämmande faktiskt men oftast går det ju väldigt bra :)

Lite bilder på mig från studenten! Det är en tid man aldrig kommer glömma!
   

För jag har tagit studenten!

Bilden!

Skrivet 2009-04-14 @ 16:15:05
Min syster Camilla sa igår att hon inte läser min blogg utan bara tittar på bilderna så kommer väl sätta in "dagens bild" eller vad man ska kalla det! Allt för dig Camilla haha!

Super Snygga Cameron Diaz

Brunett vs. Blondin

Skrivet 2009-04-14 @ 15:31:53



1. Beyonce | 2. Kate Hudson | 3. Lindsay Lohan | 4. Jessica Alba

BRUNETT VS BLONDIN
Beyonce passar bäst i blont
Kate passar bäst i blont
Lindsay passar bäst i brunt
Jessica passar bäst i brunt

Gissa vilken kändis!

Skrivet 2009-04-14 @ 15:26:11
Hittade bilden på google tänkte det skulle vara lite kul om någon kunde chansa på vilka det är :D

Titta så docksöta! Kan nu gissa vilka det är? SKRIV en komentar då!

Ge mig en cykel!

Skrivet 2009-04-14 @ 15:03:12
Vill trampa på ute på gatorna cykla runt i hela huddinge fick ett jätte sug efter en cykel!
Jag vet ska ta körkort men man kan väl cykla lite också :P Tänk er lite picknik i korgen sen bara cykla iväg någonstans och mysa. Härligt härligt känna vinden i håret när man trampar i världens fart! Vet att jag suger på att cykla men måste väl lära sig nån gång. Fast jag har bara haft otur med mina cyklar hittils men hoppas att den oturen ska vända nu! 
Fyller år 26 maj så det är snart "blink blink"

Crecent Alma 958, 8-vxl, Dam
PLIIING PLIIIING!

Typiskt!

Skrivet 2009-04-13 @ 22:48:55
Nu är långhelgen slut tyvärr kunnde gärna ha varit  några dagar till :P
På torsdagen började vår resa mot Jönköping och hade det jätte bra satt i solen och myste på eftermiddagen när vi väl var framme. Sedan dagen efter var det mässa och mässan var bättre än förra året tycker jag ! Så gick runt där inne nästan hela dagen sedan rörde vi oss hem mot huddinge. Väl hemma så var man väldigt trött så blev en mysig hemmakväll med film! Popcorn till middag :P haha

På lördagen sen var vi uppe med tuppen och fixade och donade med alla bilar hit och dit. Vi tog även ut Robbans Bmw Finåket :) thihi.. Så vi åkte in till djurgården och satte oss på ett fik och hade det jätte mysigt. Guud så dyrt det är med tror våran fika gick på ca 200 kr två kaka/bulle och två läsk rena rama rånet enligt mig. Men gott var det som tur var det en  underbar utsikt över alla fritidsbåtar som låg i hamnen . Väl hemma igen tog vi det lungan och kollade film igen ;)


På söndagen så tog jag mig en ligga kvar och dra mig morgon gick väl upp vid 11,30 skulle jag tro. Sedan klockan 13,00 var det påsklunch och födelsedagskalas hemma hos min faster. Hon hade dukat upp ute på altanen så det var första måltiden utomhus för mig i år! sedan åkte vi till ikea och hittade utemöbler som vi ska ha på våran balkong men otur som vi alltid har när vi ska handla så finns det inte i lager. Händer alltid oss , varför ? Behöver inte vara just möbler, kan vara kläder, mat allt snarare. Men det är bara att ta om man ska ligga på topp. Men senare på eftermiddagen så fick jag ett sms av Michis så jag taggade till och ställde in bira i kylen och tänkte nu kör vi :) Men nääeee inte riktigt va. Började bra vi var fint sminkade och snygga i håret men vart skulle vi dra? Alla ställen som var öppna hade 20 elelr 23 års gräns . hmm vänta 1 1/2 månad då är 20! Så det slutade att vi bytte ut ölen mot godis,  popcorn och läsk för att titta film idag igen ! Men jag hade det trevligt iallfall även fast det blev så misslyckat :P

Idag söndag gick väl upp hyffast i tid för att fixa med massor av bilar igen . Jag har nog hjärntvättats av robban, plötsigt står jag där skitig och svetten rinner i pannan. Har faktiskt bytt avgassystem idag deni! haha fick väl lite hjälp av robert då :D Men sen så ringer Mammsi och säger att vi ska till Ikea Barkarby och köpa utemöbler för dom hade tydligen de som vi inte kunde köpa i igår. Hon slutade 16,00 kom sedan hit så åkte vi mot Ikea bara lite omvägar förbi hemköp så var vi framme. Hittade allt vi skulle ha så nu står det möbler på våran STORA balkong . Njaa stor vet jag inte men nu är de hemtrevligt. Så det var min lång helg det ! men läntar redan tills på fredag :P
 
En väldigt mörk bild på balkongen men så ser det ut !

Ledighet!

Skrivet 2009-04-09 @ 09:42:43

Idag är torsdag , jobba halvdag sen ledig tills på tisdag :D hihi
Skönt att jag har blivit friskare nu till ledigheten. Så känner mig pigg och glad även fast vädret är som det är.
Igår så hann jag med allt jag ville hittade ett linne, packade, färgade hår och hann sola. Och var ändå i säng vi 23 och tittade på scrubs! Den serien är så rackarns bra tycker jag. Så man somnar sen med ett leende på läpparna :) thihi

Vi åker ifrån firman vid 12 sen blir det sitta i en bil i ca 3-4 timmar vet inte om vi ska stanna och si och så. Men med bra musik så gåre bra. Får väl stanna på statoil och köpa en cd skiva så man får något nytt och fint att lyssna på :) tröttnat lite på alla skivor man har i bilen.

Men har hört att det ska bli fint väder i helgen det är mysigt kanske ska grillla i helgen och dricka lite vin. Var sjuk förra helgen så då hände det inte mycket även fast det var så fint väder. Så hoppas det blir en roligare helg nu! Kan inte någon ha värsta hemma festen med världens drag ! Det är jag sugen på , får väl hänga bruschän i helgen han hänger fortfande på hemma fetser :P Men men fårse vart helgens planer leder till!

Vi höres! 

Flipsyde!

Skrivet 2009-04-08 @ 14:59:40
Sitter här på jobbet och diggar lite musik hade nyss möte, så måste slappna av lite. Varför sitter man alltid och spänner sig på möten? Så blir man alltid kissnödig :/ eller det kanske bara är jag som känner så?

Efter jobbet vill jag ner till centrum och titta runt lite. Men Robert ska sälja sin 745a idag så får se om jag hinner ner, skulle nämligen villja hitta nått fint linne tills på fredag. Sen ikväll ska jag kanske över till Pernilla och färga hennes hår. Hon har villjat gjort ett bra tag nu men jag har varit sjuk så har kännt att jag inte orkat. Men idag så kanske det blir av :) 

Juste fick höra lite blondinhistorier av mina snälla kollegor här på firman :P

Hur kan man hålla en blondin sysselsatt i timmar?
Man ger henne ett papper där det står var god vänd på båda sidorna!

Hur kan man se att det är en fax från en blondin?
Det är frimärke på..


Flipsyde - when it was good!

Retuchering

Skrivet 2009-04-08 @ 13:36:00
Se hur bilden egentligen ser ut. Vill också lära mig retuchera ;P
   

   


 

Lite kuligt att se!

COOLT!

Skrivet 2009-04-08 @ 11:43:25
Målingar på marken i 3D Grymt häftigt! Tänk att ha en på sin gata :)



   

Länk till hans hemsida HÄR

Onsdag

Skrivet 2009-04-08 @ 10:30:41
Mamma och Camilla kom och hämtade mig efter jobbet igår. Åkte till Adidas lagret hittade mjukisbyxor och en mjukisdress även en sportbag. Efter Adidas lagret åkte vi till sickla köpkvarter, aldrig varit där förut så var lite rörigt. Men det var dom gammla vanliga butikerna som finns överrallt. Men hittade ett par sommar tofflor iallfall. Sen på vägen hem så åkte vi förbi willys och storhandlade i min lilla stella haha fullpackad bil ! Man märker att den är lite liten ibland :P

Idag är det onsdag ! Imorgon är det halvdag! åker väl ifrån jobbet vid 14,30 imorogon skulle jag tro. Då åker vi direkt mot Jönköping och checkar in på hotell. Sen är det mässa på fredag gud så kul!  Mhmm nu kommer det här med kläder igen vad ska man ha på sig på en bilmässa? Man vill inte se för trashig ut och man vill inte vara för fin och inte för slappt klädd. Jadu får väl höra med brudarna som ska med vad dom ska ha på sig :) Vi kommer iallfall åka hem på fredag sen så på kvällen är jag nog hemma igen. Utgång? haha

Men när ska man sluta snora då? vill vara frisk somnar vid 22 på kvällarna pallar inte vara uppe. Men känns lite bättre nu ! Så är förhoppningsvis frisk tills på fredag! Men skulle villja sola också men då blir jag nog bara sjukare eftersom när man är varm så frodas bakterierna. Så skippar nog det får springa runt blek på mässan i alla starka lampor. hehe .

Tjing Tjong

Låten som spelats mest idag!

Skrivet 2009-04-07 @ 16:53:06


Hurrey dance with meee!

Boring !

Skrivet 2009-04-07 @ 16:46:33
Snart får jag gå hem har lite tråkigt på jobbet så gör ett test igen :P
Bra att ha en syster som ofta gör test !

[x] Jag är kortare än 170cm
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg, ibland?
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[ ] Jag har en tatuering
[x] Jag är osäker över mitt utseende
[x] Jag har glasögon/linser
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg
[x] Jag har mer än två piercingar ( om man menar hål i öronen )
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[x] Jag har fräknar
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar
[x] Jag har rymt hemifrån ( två timmar)
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop
[ ] Jag är enda barnet
[x] Jag vill ha barn nån dag
[ ] Jag har barn
[ ] Jag har mist ett barn
[ ] Jag studerar
[x] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken
[ ] Jag har druckit mig berusad på cider
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disneyfilmer
[x] Jag har skrytit om pengar
[x] Jag har pissat på mej av skratt
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
[x] Jag har gråtit av skratt
[x] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt snowboard.
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har skyllt ifrån mig
[x] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har snattat
[ ] Jag äger mer än 1 rapCD
[ ] Jag har ett plagg för över 3000
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Fornarina.
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Jag vet min IQ
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik
[x] Jag tror på spöken.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas namn
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.             

Halens!

Skrivet 2009-04-07 @ 15:55:24

Klänning 499 kr på Halens! Tycker den var jätte fin, men vågar man chansa att skicka efter? Tycker det var typiskt Marie klänning om man tar bort blommmorna :) varför är det så svårt att skicka efter, är alltid osäker på strl och sen när den väl sitter fel så skickar man aldrig tillbaka varför är det så? Nu har man ett antal plagg i garderoben som man inte använnder !

Åh så har vi detta snygga linne också från Halens 379 kr! Undra om det sitter konstigt när man har större bröst?
Varför kan dom inte ha affärer man bara testar inte köper i? haha 
 


Ful/snygga skor från Halens 299kr. Massor av fina skor har dom nu!


Get dress for sucess

Armband!

Skrivet 2009-04-07 @ 10:10:49
Fantastiskt armband från Disney Couture!

Ge mig
dyrt som sjutton! 1499kr men såååå fiiiint! 

När man är sjuk!

Skrivet 2009-04-07 @ 09:58:22
Släng in dem i mikron och plocka 90 sekunder senare ut ett par supermysiga tofflor som håller värmen i ca 2 timmar! Tofflorna är gjora i fleece och innehåller en blandning av linfrön och lavendel som har en alldeles förträffligt bra förmåga att hålla värmen länge och dessutom luktar gott. Perfekt kalla vinterdagar när man bara vill sitta inne och kura!

Självklart kan tofflorna värmas om och om igen. Vill du av någon anledning kyla dina fötter så går det fint att lägga tofflorna i frysen istället för mikron!

Finns att köpa hos coolstuff.se


Det är svårt att göra saker som att läsa eller pyssla med sin dator utan att filten hasar ner och du blir helt kall om axlarna och armarna, ja kanske hela överkroppen. Och inte nog med att du blir kall, du blir också irriterad över att var 30:e sekund hålla på och dra upp filten igen, och igen, och igen...

Därför vore det ju smart att uppfinna en lång, gosig fleece-filt med ärmar. Så att du kan göra vad tusan du vill samtidigt som du hela tiden har en filt över hela dig.

Finns att köpa hos coolstuff.se

haj!

Skrivet 2009-04-07 @ 09:36:30
Nu är jag tilbaks på jobbet ! Var hemma igår förskyldningen verkar inte släppa . Men har iallafall ingen feber längre det är skönt! Så sitter här och snorrar :P Men idag ska jag iväg till Adidas lagret med mor & syster hoppas dom inte stänger innan 17,00 får ta och kolla upp det . Dom kanske kommer och lunchar med mig idag :) Mamma är ledig för hon jobbat helg och Camilla har påsklov lyllos henne! Men det blir iallafall en lång helg nu i påsk. Åker runt 15 från jobbet på torsdag mot jönköping för ska på bilmässa ! sover där sen kommer jag hem fredag kväll ! Sen är man även ledig på måndag så det blir en riktigt lång härlig helg :) Juste på söndag ska vi till farmor också.  Men men nu vet ni hur mitt liv ser ut !

Gå bar om häcken sa näcken!

Hellu!

Skrivet 2009-04-05 @ 16:53:12

På fredagen gick vi till huset jag Mamma, Camilla Michis och Robert! Min bror och kim var bäst enligt mig men dom kom två men gick vidare iallafall! :D så om två helger är det Final tror jag, då ska varenda liten kotte dit och heja har jag betsämt!

Cupen i lördags kunde inte ha gått bättre vann alla macther! Jag är så rackars stolt över mina "gubbar" haha ..
Sen bar det av till robbans firma för att sola/mecka lite där bytt hjul på min stella :) nu är hon fetast i stan!
Gud så fint väder det var i lördag satt minst två timmar i solen njöt fick lite fräknar :P
Men kände redan då att jag var lite sjuk förskyld som ett as och halsen var taggtråd.. 
Så det var bara äta middag titta film och sova.

Nu idag vaknade jag värre än innan tror jag har feber . Så idag har jag tittat på mirrors och aliens vs. monsters med pappi! Båda två var bra. Men alien vs. monsters måste alla se ! thihi sen har jag legat i soffan och kollat på Disney channel hele eftermiddagen :P

Over and out!
 

Tiiidigt tiiiidigt!

Skrivet 2009-04-04 @ 06:54:22
Nu är jag trött & sjuk men ska åka om en halvtimme till flempan och ha cup! Önska mig lycka till !

Happy!

Skrivet 2009-04-03 @ 11:11:23


Sötis svampbob!

Test igen!

Skrivet 2009-04-03 @ 09:35:56
Är jag en Barbie?  (Tagen från syrrans blogg)
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika smink borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 19. Kanariefågel i nordisk miljö

5-10 Naturlig som naturen.
10-15 konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast.  

Är jag konstig?

Skrivet 2009-04-03 @ 09:22:00
Deodoranter är något som jag väldigt lätt tröttnar på. Lukten som jag först tycker luktar jättegott när jag köper den vänder inom ett par veckor, ibland månader om jag har tur, till en lukt som äcklar mig och så fort jag känner lukten tycker jag att det luktar smuts eller svett om den. Idag var mina nya deo som luktar galet gott (Rexona) spårlöst försvunnen så jag tog min systers. Jag använde just den deon under hela sommaren och nu sitter jag här på jobbet hyffsat nyduschad och tycker jag luktar illa. Usch säger jag bara. Varför blir det såhär tro. Parfymer tröttnar jag aldrig på. Är jag konstig?
 
/ Stink apan Marie

Fredag!

Skrivet 2009-04-03 @ 09:06:41
Okey det är första gången jag är sjukt nervös in för en helg pga cupen på lördag ..  Men det ska nog gå bra. Så idag efter jobbet ska jag iväg och handla frukt & sånt cupen. Sen ska jag kolla på min Bror MBR och  hans vän KKV ikväll ! Då ska jag vifta med händerna i luften :) Dom kommer sjunga "In i dimman"  den bästa dängan just nu.  WOHOO! Sen efter vet jag inte, Madde ringde och sa att hon ville dricka lite vin ikväll.Ett eller två glas vin har väl inte skadat någon så det kan jag nog unna mig själv :P Längtar tills lördag kväll då all oro har lagt sig !


Bruschäään! KKV!!!
 

Tror jag är deras största fan & Michis såklart

Usch!

Skrivet 2009-04-02 @ 21:32:52
Vem har inte gjort ett skit ? joo jag !
Fattar inte börjar bli sjuk också :(

Jag är sämst i världen tack å hej!

Ut i solen!

Skrivet 2009-04-02 @ 15:42:40

Ser ut från mitt fönster hur mysigt det är ute ! hör fåglarna och alla barn som går hem ifrån skolan som är glada. Åh jag vill ut i solen och mysa, Igår så såg jag en fjäril då är det vår på riktigt väl? Åh Ge mig sommar nu!
Vem vill gå en promenad efter jobbet? jaaag! Hoppas Robert hänger på annrars går jag själv för måste ut!
Får krupp av att sitta här inne på kontoret vill ut!

  
 bilder; Google

Cup på lördgag!

Skrivet 2009-04-02 @ 15:30:22
Japp då var det dags för cup på lördag för mina pojkar ! 3 st på plan + målvakt så vi har två lag anmälda i cupen . Det är lite konstigt alla i laget vill vara målvakt men när man blir äldre vill ingen stå i mål :P Så det kommer nog vara det jobbigaste att vällja målvakt till matcherna.
 Det blir jag och en pappa till pojkarna som heter putte ska vara ledare! Sandra den lilla skithögen åker till gran canaria bara sådär . usch utomlands vem vill det?!
Men iallafall är väldigt nervös för kan knappt namnen på killarna men det ska nog gå bra. Första matchen börjar 08,00 tidigt värre men det är sånt man får om man ska ligga på topp! Så  imorgon blir nog en fin hemma kväll :) fast jag skulle ändå inte haft några pengar att göra nått kul för :/ 

Tjabba!

Skrivet 2009-04-02 @ 11:08:19

Idag är torsdag! Guuud vad tiden går fort nuförtiden var helg igår känns det som :/ Men men .
Igår så köpte Robert en ny bil också men min är mycket finare :P han köpte en skrutten volvo 940 thihi. Fast den var väldigt mycket billigare än min så man kan väl inte begära finare :) Men somsagt var taggad på att övningsköra igår men det vart inte så, utan hängde med Robert, Rille, Lafferentz och Westöö hela kvällen :/  Men jag hade iallafall kul, hänge hemma hos robert lite sen nere på Firman (R2 Bilteknik). Helt okey. Men hoppas man får övningsköra idag istället för Mammsi har hittat papperna så vi kan köra lagligt. Great!
Men idag är det den stora invigningen på Coop där mamma jobbar så hon lär väl jobba över. Kanske ska dit man får tydligen tårta! 
 Gamla coop nu är det nytt & fräscht!


Juste Jennie Blomberg ringde igår och frågade om jag skulle hänga med till thailand i december. Jag vill ju så gärna åka dit. Men fårse hur det blir. Tänk er thailand usch jag vill dit verkligen och med jennie skulle bli sjukt kul. Hon har redan varit där så hittar till dom finaste stränderna och dom bästa affärerna :P Mhmm får höra runt lite med nära & kära om jag bara kan dra sådär känns så overkligt om jag nu skulle dit ....
 
drömmer mig bort ett tag !

Test

Skrivet 2009-04-02 @ 10:02:16
DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 8

[x] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[x] mp3spelare/ipod
[x] en fungerande PS2
[ ] nitendo wii
[ )Xbox som funkar
[x] nitendo 64 som funkar
[x] gamboy/advance
[ ] gamecube
[ ] nitendo ds
TOTAL: 8

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 0

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE
[ ] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 3

[x] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 6

[x] Scooter, 4hjuling, moppe
[ ] Gitarr/trummor/keyboard
[x] Något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 6

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i Asien
[ ] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 2

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[x] jag har en bil
TOTAL: 2

[ ] hemmagjord mat nästan varje dag
[x] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[x] egen laptop
[ ]egen dator
TOTAL: 2


totalt : 37
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig <3<3
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb    

Haha inte direkt va?

Övningsköra!

Skrivet 2009-04-01 @ 16:04:12
Ska kanske ut och övningsköra idag? fårse om det finns tid till det senare för pappa ska jobba över och mamma ska på möte typiskt! Hoppas mamma hittade papperna på att jag får övningsköra, annars är det lite jobbigt om man skulle bli stoppad av Farbror polis. Men det har ju hänt förut och då kom vi lindrigt undan haha. det är en annan historia :P
Så akta er för parkeringar ikväll, om jag nu skulle kunna ta mig ut och åka lite ;)

Får hoppas att det inte blir såhär .

Mohaha

Luftens hjältar!

Skrivet 2009-04-01 @ 14:57:37
Vill titta på tecknat ! Blir sjukt glad av det så enkelt bara sitta och glo behöver inte tänka på att hänga med vad som händer hela tiden som man måste göra i vanliga serier som inte är för barn.
Kommer nog aldrig släppa tecknade serier, tänk er marie 73 kollar på disney channel :D . 
Lite intron på bra tecknade serier :) 
 

Dogge Doggelito...

Skrivet 2009-04-01 @ 14:04:42
Tjenixen !
På förmiddagen har jag varit barnvakt här på jobbet åt lilla dogge som är Roberts syster (cattis) barn.
Vi har sprungit runt här på jobbet och tittat omkring på de mesta . 
Dogge fyllde ett år för inte så länge sen så han är inte så stor .
Men när han väl började bli lite trött så la vi oss i soffan och han somnade .
Efter tag så vaknade han igen och kröp ihop i mitt knä och somnade igen.
Jag dog så söt han var : ) thhi

Sötnöten Dogge!

Min bil!

Skrivet 2009-04-01 @ 11:57:58
 Hon heter Stella och är väldigt fin :)  



Brum Brum!