Marybu

Gonna let the light shine on me

söndag.

Skrivet 2011-01-31 @ 10:01:37

Jag var segare än segast kan jag säga. Gårdagen hade satt sina spår.. Men tillslut hoppade jag in i duschen och blev människa igen någolunda iallafall :P .Robert och jag drog i väg för att tvätta bilen :P Efter det hem till Roberts syster på kalas. Kände mig lite seg men som tur var, så var halva kalaset i soffan med handboll på tv. Efter det åkte vi hem till roberts föräldrar hjälpte till att bära ner lite möbler och grejor! Har nog blivit proffs flyttare snart! Tycker det ända man gör är att flytta lådor och möbler nuförtiden..
Sen fick jag vällja middag! Självklart blev det tackos! Jag skulle kunna leva på tackos tror jag, inga problem..
Sen blev det söndagsmys framför tvn.

Det var min söndag de!

Lördag var nice!

Skrivet 2011-01-31 @ 09:52:30

Jag var taggad till tusen! Det var mysigt och roligt på samma gång. Men blev alldeless för full och gjorde av med lite mer pengar än väntat. Tack alla för en toppen kväll!


Jennie å jag i lördags ;P

Musik igen

Skrivet 2011-01-27 @ 16:59:34

Jag vet att det är på tok för mycket musik i denna blogg. Men det är de jag gör på dagarna när jag jobbar. Så när jag hittat något extra bra vill jag dela med mig :P thihi Men detta är en party party låt bara så ni vet :)

Torsdag

Skrivet 2011-01-27 @ 11:47:11

Igår åkte robban iväg på en kryssning. Jag åkte hem til Mor & Far för filmkväll! Vi tittade på Megamind och dumma mig. Båda två filmerna var bra! Idag Blir det in till värtahamnen för att hämta fyllerobert :P Sen sova hade jag tänkt. skööönT!

Helgen kommer också bli toppen! Har bjudit in mig hos Jennie, Men hon gick med på det, så var inga problem!

Dansi Dansi

Skrivet 2011-01-24 @ 14:33:24

Rolig helg!

Skrivet 2011-01-24 @ 11:55:54

Helgen kunde inte ha blivit roligare :D Göteborg var toppen! Hann vara hemma en timme sen vidare på nästa grej! Michis roliga inflyttningsfest! Var så kul så man till och med sov över :P Thihi...

Det var länge sen man hade en toppen helg!

Man kanske är lite tröttare än vanligt men det var det värt :D

huh!

Skrivet 2011-01-19 @ 16:45:46

solen!

Skrivet 2011-01-19 @ 14:53:14

SÅ skönt att solen börjar titta fram lite! Mer sol vill jag ha!

På fredag ska jag till göteborg minsann! Ska dit med jobbet, Automässan äger rum just nu där nere så på fredag & lördag ska jag stå där i våran montern och sälja biltvätt :P haha Men det kommer bli skoj förutom att vi ska bila ner och upp kommer vara långtråkigt om inte de så får jag nog träsmak i baken :D ... Det tar ju 5 timmar dit sen hem också..


våran nya! Behövs bara en radio jingel :P

Kalas i tyresö!

Skrivet 2011-01-12 @ 16:50:20

Idag ska vi hem till min moster som fyller "27" ;)
Grattis kicki!

Har varit sjuk i början på veckan bara så ni vet. Fortfarande sjuk men feber fri. Ont i halsen, snuvig, hostar som sjutton även ont i ögonen när man tittar åt sidorna eller uppåt och neråt konstigt nog :/... Men men jobbet kallar!

Så denna helg blir nog som förra en lugn helg. Det ända jag gjorde förra helgen var att åka ut till stora vika för att fira min faster som också fyllde "27" haha.. Hela söndagen låg jag deckad..

Funderar på att köpa något nytt spel till ps3 för att ha något att göra i helgen ;)

varför vill man bli ful!?!

Skrivet 2011-01-12 @ 16:43:27

Söt i filmen grinchen.

Söt i gossip girl

Och nu!!!! Stackrs människa....

Skottat tak..

Skrivet 2011-01-06 @ 18:41:08

Igår gick jag ner till Olerys för att säga adjö till Ceder och Charlotta. Dom ska nämligen till Nya Zeland sitter just nu på planet. Är man avis nej då man vill ju vara kvar i mysiga Svergie just nu. Skulle bara ner och ta en öl men stannande till stängning vart en jätte lyckad kväll!

Men det var lite segt att gå upp i tid idag kan jag säga. För idag har jag och robert skottat tak nere på firman. Vi började imorse sen framåt 12 snåret började det snöa. Snö och blåst stå på ett tak och skotta, inte det roligaste.. Vi gav upp och åkte hem sen, får ta lite i taget :P Tyvärr så ska det snöa imorgon igen men men..

Vet iallafall en bra låt lyssna och njut!

Tjenaaah!

Skrivet 2011-01-03 @ 20:21:11

Måndag tröttare än tröttast! Deppig också försökt att städa lite här hemma men allt sug är borta.. fastnade i soffan och blir nog kvar här hela kvällen :P Imorgon kommer jag vara piggare ska hem till Emma, Martin och lilla mattias mitt blivande gudbarn :) Emma ska bjuda på tackos kan det bli bättre, min favvo!

Man måste inte alltid vara snygg ;)