Marybu

Gonna let the light shine on me

Jag dööör.

Skrivet 2010-04-30 @ 11:37:04
Igår när vi var i skäris så gick vi bara förbi bianco men sneglade in lite bara och såg dessa! Var tvungen att gå in och testa men marie fet fot fick inte ihop dragkedjan och om jag tog en större strl så satt den löst nere vid foten.. Fäeeeaan också! Men jag ska dit igen och testa, för igår kom biträdet inne i butiken fram och ville hjälpa till. Då kan man ju inte stå där och rycka i dragkedjan för fulla muggar. Så ska dit nån gång när hon inte är där...

Jag dööör.

Skrivet 2010-04-30 @ 11:37:01
Igår när vi var i skäris så gick vi bara förbi bianco men sneglade in lite bara och såg dessa! Var tvungen att gå in och testa men marie fet fot fick inte ihop dragkedjan och om jag tog en större strl så satt den löst nere vid foten.. Fäeeeaan också! Men jag ska dit igen och testa nu för igår kom bitädet inne i butiken fram och ville hjälpa till. Då kan man ju inte stå där och rycka i dragkedjan för fulla muggar. Så ska dit nån gång när hon inte är där...

VALBORG!

Skrivet 2010-04-30 @ 09:09:25

Japp idag är det valborg? Varför firar man det? För att fira in våren och sommaren? Svara gärna den som vet :P

Igår åkte jag, Camilla och Robert till skärholmen. Hittade alla pressenter men inget till mig själv både camilla och robban hittade saker men inte jag :/ Man får väl ta och hitta något i garderoben till ikväll. Är lite trött och förskyld just nu men hoppas att det blir bättre framåt eftermiddagen.


Grattis på 20års dagen Madde!

Shoppi

Skrivet 2010-04-29 @ 15:18:29

Börjat förbereda lite inför helgen idag! På lunchen drog jag till systemet. Så nu är det klart iallafall.
Och efter jobbet ska jag och syster Camilla iväg och handla pressenter till alla. Imorgon fyller söta Madde 20! Och på lördag är det Ceders tur att fylla 21. Kanske även ska iväg och gratta Sabina & linus på lördag, som har 50års fest tillsamans :P haha lite roligt att + ihop varandra sådär :)

Är iallafall på värsta party humöret, tur är väl det!

Lotta

Skrivet 2010-04-29 @ 15:11:18
Resultat: Du är Lotta på Bråkmakargatan!
Hmm.. När ska du bli vuxen? Det dröjer ett bra tag till innan du växer upp.. Det är onödigt att haka upp sig på småsaker, lägg istället märke till hur fin din omgivning är. Du är väldigt söt, så trots din barnsliga attityd är du omtyckt.



Jag är bara snart 21! haha

Draktränaren

Skrivet 2010-04-27 @ 15:20:58



Jätte bra film!

ojdå

Skrivet 2010-04-27 @ 10:31:13
Var inne på statistiken ser att jag har fått mer läsare, konstigt nog.. Jag har blivit kass på uppdatering senaste tiden, då kommer det plötsligt fler läsare.. haha!

Sitter och finular på min födelsedag den 26 maj vill hitta på något riktigt skoj! Mina kära vänner planera inget den 29 maj! För då ska jag hitta på något skoj för oss, Men vet inte riktigt vad än bara.. Släkt kan väl komma den 29 maj också så tar vi två flugor i en smäll..

Fast jag fyller ju 21 det är ju ingen ålder, eller joo jag får gå in på casinon i las vegas baby!

Tisdag

Skrivet 2010-04-27 @ 10:15:24
Idag är det den sämsta dagen på veckan för den är ingenting enligt mig..

Måndag är starten på hela vecka..
Tisdag .... bara är där...
Onsdag är mitten av arbetsveckan man käner hopp om helg.
Torsdag bara denna dag kvar sen är det fredag!
Fredag är helt klart den bästa dagen i arbetsveckan för man blir ledig.
Lördag hur skön som helst ledig hela dagen och kan vara uppe sent på natten
Söndag mysdag eller fixa trixa dag.

Sen börjar det om..

Jag kanske är lite konstig men så är det i mitt veckotänkande..

Ipad

Skrivet 2010-04-26 @ 16:15:00
Kan alla annväda Ipad? Ja t.o.m Katten :P Hhaha Ska nog köpa en åt Sigge!

St Vika!

Skrivet 2010-04-26 @ 16:00:11

Igår så fyllde min Kusin Oskar år är även Gudmor åt den krabaten :) han har blivit stor nu, 9 år tiden går så fort! Han börjat med märkeskläder & hårwax. oj oj ...
Det är så otroligt mysigt att komma ut till stora vika där dom bor, Är lite landet på någon sett :P Helen & Ronny bjöd på grillade hambrugare mmm så gotti!

Sen när vi kom hem hade jag , robert och far filmkväll..


(Julen 02) Jag , Oskar Och Syeter Camilla! bjuder på den :P

Mormor & Ingemar!

Skrivet 2010-04-26 @ 15:44:59
I lördags tog jag det lungt på förmiddagen sedan åkte jag Mor & Far till mormor & ingemar, pappsen skulle mecka lite data. Jag och mamma släppte av farsan hos mormor, sen åkte vi iväg och shoppade pressent till Kusin Oskar! Lite missöden stötte vi på så mormor fick ta och cykla till stinsen i rekordfart med bilnycklar :P När vi hade shoppat klart så bjöds det på grillat hos mormor! Hur gott som helst!
  Jag & Mormor år 2005 :P

Efter Besöket i Häggvik åkte jag till Robert! Vi åkte ut och körde lite BMW.. Även jag fick köra bilen, men satan i gatan vad svår styrd ingen servo minsann.. Första gången jag sitter i en bil med riktiga racestolar och kör. Man satt fast kan jag säga i allafall :P Efter det blev det en skön hemma kväll..

heje!

Skrivet 2010-04-26 @ 15:24:57

I fredags drog jag med Michis på äventyr till stora globen för att se Bounce sista show någonsin! Oj Oj Oj vad glad jag blev att jag köpte biljetter började nästan gråta på slutet haha.. Det finns inge bättre show en Bounce kommer aldrig komma några med bättre show. + + + + +  Fem av fem + Väntar redan nu på att en Dvd ska komma med showen!


Efter det åkte vi hem till Huddinge där jag mötte upp Ceder, Mille och Charlotta å deras vänner. Vi drog till oleys, ovanligt va? haha men det var trevligt faktikst sen vart det käk på Grill palatset :) 

  
 

Lite parteey musik.

Skrivet 2010-04-23 @ 15:56:42

 
 

Överrasknings dags!

Skrivet 2010-04-23 @ 08:21:19

Idag är det fredag och jag och michis ska ut på äventyr, som hon inte har någon aning om vad vi ska hitta på :P. Brukar alltid vara så dålig på att hålla mig för att inte berätta men nu har jag äntligen lyckats :) MOHAHA! Kommer bli så sjukt kul!

Hoppas hon också tycker det :P Efter sjävla grejen kanske det blir utgång vem vet ? Det är ju trots allt Fredag!

  

shaa

Skrivet 2010-04-19 @ 19:57:07
Hej igen!

I fredags hängde jag med Ceder på Olerys, toppen kul! Även efterfest på kvarnbergsplan med Jäger haha!
Och i lördags minicup med grabbarna vi vann alla matcher! Sedan hemma och kollade film hela kvällen.
På söndagen åkte jag till nacka med syrran och brorsan, shoppade loss. Sedan blev studentskiva minsann :)

Nu promenaddax!

Fredags Humor!

Skrivet 2010-04-16 @ 11:05:57

Lyssna

Skrivet 2010-04-15 @ 17:21:52



Goddie Musik! Disneys Selena! Börjar lämna miley cyrus nu haha! nääe då.

Över till  robbans verkstad och tvätta lite däck, även hoppas på att komma hem hyffsad tid så man hinner sola. Har nämligen inte hunnit det än i veckan..

heje

Skrivet 2010-04-14 @ 13:11:22
Helgen har varit stört skön! Trevlig fredag och även en trevlig lördag med utgång :) Syster och jag åkte iväg på lite äventyr också. Mys söndag, jag är så snabb på att sammanfatta en trevlig helg.

Veckan som gått då? mhmm hjälp robert på verkstaden efter jobbet därför helt slut när man kommer och pallar ej bloggisch.

Fast jag har inget liv att blogga om heller :P hah
Undra vad som händer idag efter jobbet då? ska väl försöka att komma iväg en sväng till solarieöarna :) Fårse hur det blir med den saken.

yeyey

Skrivet 2010-04-09 @ 16:07:18
Otaggad, Taggad, Övertaggad, Tvärtaggad. För imorgon dåra, idag lung hemmakväll :) haha

Turken är grek...

Skrivet 2010-04-09 @ 15:57:00

Va, har du gått runt och sagt att jag är dansk? Jag ska stämma dig på...jaaa säg 50 mille eller nåt sånt där, det låter väl som en rimlig kompensation?
tagen av arvid



Hhaha Turken på turkiskyoghurt är grek! Stackarn märker nu efter 8år att han att han är kändis i svergie och då vill ha 50mille. Haha jag döör såå kul!

Det förgyllde min fredagseftermiddag :)

Tjenix

Skrivet 2010-04-08 @ 23:30:50
Märks att en dag har försvunnit i arbetsveckan, tiden bara sprang förbi!

Igår hängde jag med Djänzorsi, vi åt god tackos med mini bröd + världens godaste gucamole! Tack Jen du är för underbar!

Idag började jag 07,00 möte på morognen. Man märker hur seg man blir när man går upp en timme tidigare. Men efter jobbet åkte jag och hämtade Michis vi skulle hem till Robert för att fixa hans mors hår. Toppen fint blev det, Men det är väl inte så konstigt bästa frisörern ju! haha Juste jag har också fixat mitt hår igen, gjorde lite blonda slingor men behöll det mörka underhåret :P

Ligger just nu med siz i sängen och latjar på datan :) Trevlans

Påsken över.

Skrivet 2010-04-05 @ 13:16:06

Sista dagen på påskledigheten...
I lördags gick jag till snaps med ceders gäng hur trevligt som helst :) kom väl hem vid 05 nån gång. Och igår så var jag och robert hemma hos emma på middag! Första grillningen för i år super duper gott :) Nu ska jag strax åka till kusinerna i stora vika och ha den sista påsk måltiden för i år..

Elima 2010

Skrivet 2010-04-03 @ 11:37:41

På bilmässa igår, Hur nice som helst! Nu vill jag ha en muskelbil! haha, men det finns så grymt snygga bilar så kör man runt i en liten seat arosa :/ Ska spana lite på blocket nu :P Har tagit bilder med mobilen men orkar inte ladda upp dom nu så hittade baar några på google för att visa ungefär vilka blandning av bilar som var med.

Blandning på bilar som fanns med :P Nordens största bilmässa.
 
 

Fint väder idag ska ut och ta en promenad med syster min nu härligt härligt.


Påskkärring

Skrivet 2010-04-01 @ 12:33:24

Det är dags för årets påskkärringar att kuta runt med korgen över armen och huckle på huvudet. Tänk när man liten och gjorde det, inga problem då inte. Jo om man kom till ett hus som bara hade frukt eller nått då var det lite trist.
Härliga tider det!

Nog om kärringar, Måste komma på värsta braiga april skämtet, har lite ider på gång. Redan lurat några på jobbet ;P Haha..

Tänkte Fredags musik men det är ju bara Torsdag så det blir torsdagsmusik!
guuud så skönt, Slutar vid 14,00 idag också, toppen!