Marybu

Gonna let the light shine on me

Arga Marie!

Skrivet 2011-02-24 @ 16:37:40
Tandläkare kan ta sig i brasan!

jobbar på!

Skrivet 2011-02-23 @ 17:08:24



Blir nog länge kvar på jobbet! Kände att jag behövde en paus för att visa mina låtar som spelats mest idag :P

Super lördag!

Skrivet 2011-02-13 @ 12:32:54

Hade en otroligt trevlig kväll igår. Tack brudar!

Min svanskota är trasig dessvärre.
Såg en tjej halka framför mig igår, så tänkte shieet vad halt det måste vara. Så började gå försiktigt, Men halkar ändå rakt ner på rumpen. Reste mig upp fort som sjutton. Jennie fråga hur det gick. Jag svarar det gjorde faktiskt riktigt ont.. Sen inge mer om det under kvällen. Men idag när jag gick upp ur sängen, Oj vad ont jag har.

Det var det förkrök hos Jennie med Jessica också sedan in till Underbara bar mitt nya stammis ställe efter Olerys i Huddinge :P haha. Där mötte vi upp 2 snygga brudar Michis & Kelly! Sen efter det drog vi till en lokal i fruängen, sen så skjusade bästa Sandra hem mig! Med andra ord kvällen var perfekt förutom den där rackarns isfläcken...


 Peace out! eller vad man säger? bakis?!

vakna!

Skrivet 2011-02-12 @ 09:35:02
Sitter just nu och väntar på att trötta robert ska vakna så man kan hitta på något :)

tandis!

Skrivet 2011-02-11 @ 09:41:06

Alla snackar om att det är dyrt hos tandläkaren osv men har inte tänkt mer på det. Igår var jag där fick pröjsa sammanlagt 1270 kr och då har dom inte ens lagat hålet jag och inte ens åtärdat det jag kom dit för min tandvärk. Ska dit nästa vecka igen och penga ut lite mer pengar :/ Men hoppas att dom kan få bort tandvärken då iallafall! Man har typ glömt bort hur det känns att inte ha ont i tanden :P

Men men nu till lite gladare händelse!
Idag kommer Mor & far även syster hem till oss på middag! Första gången vi bjuder dom tillsamans över.. Annars har dom bara kommit i omgångar på mat :P haha

SNÖ!

Skrivet 2011-02-11 @ 08:28:43
hahahaha, alla bussar är inställda, utom några enstaka, pendeln har 40 min förseningar och alla extratåg är inställda, taxi stockholm har nerlagt nummer och 4800 beställningar nu, lär nå 5000 innan lunch.

Men jag är på jobbet men fick hitta en tillfällig parkering. En stor snövall in till firman tyvärr..

Helgen över igen..

Skrivet 2011-02-08 @ 15:31:35

Vad gjorde jag i fredags? Jag minns inte har ingen aning vad som hände. Joo juste vi hjälpte roberts mor och far att bära lite möbler osv. Läskigt det där när man inte minns vad man gjorde för bara några dagar sen.. Börjar nog bli gammal.

Lördags var jag, robert, emma, martin och lilla mattias ute på en långpromenad! Vuxen poäng på den! haha
Sen dona och fixa vi hemma för vi skulle få hem gäster! Sandra, mille och martin kom förbi på lite förkrök. Sen vidare till Olerys! Style var jätte bra, tror tillochmed christer sandelin blev lite paff över lilla huddinge :P haha!
Hängde med allt och alla där nere.

Söndagen var man lite bakis bara lite :P haha Men bestämnde mig för att äta lite lunch nere i centrum iallafall tog med robban och syrran på donken :) Efter det handlade vi middag sen hem till mor & far. Pratade igenom lördagskvällen med mor, det hände en hel del nere på olerys :P thihi. Pappa hjälpte oss med lite filmer till hårdsiken sedan lagade vi tackos!

Sen var det hem till sängen igen :P

Ge mig sommar!

Skrivet 2011-02-04 @ 15:56:18

SNÖ!

Skrivet 2011-02-04 @ 09:32:13
Jaha jag som kände lite vår känslor igår.. Nu försann dom det öser ju ner snö för bövelen.

Men idag är det fredag minsann! Det blir nog en lugn helg för mig :) Kanske ska försöka ta mig in på olerys på lördag Style är ju där. Lär vara smockat där inne! Med tanke på nordman som var förut, Nu är det nog ännu värre :P Kanske blir en myslördag istället ..

Måste iallafall göra en storstädning hemma! Så det känns som ett hem igen ;P

Dumma mej!

Skrivet 2011-02-01 @ 13:46:26
"It's so fluffy I'm gonna die!! IT'S SO FLUFFAAAAAY"

Det bästa i hela filmen dumma mej :D

Om ni inte sett den, TA OCH SE DEN :P