Marybu

Gonna let the light shine on me

Lovley!

Skrivet 2009-09-25 @ 13:48:16


Tack vare denna bebis blev jag på lite på partyhumör är ju trots allr fredag!

.....

Skrivet 2009-09-24 @ 09:23:15

Vill kunna hjälpa till mer! Vill Kunna mer! Varför går allt så jädra fort? Kan man inte stoppa tiden, vrida tillbaka tiden, ändra tiden...?

Vill kunna räcka till! Jag vill så mycket. saknar så mycket men får ändå inget gjort av de jag vill.

Hoppas så jädrans mycket att saker och ting går min väg nästa vecka! Då skulle det vara ett problem borta ur bilden...

Hoppas hoppas hoppas...

.

Skrivet 2009-09-21 @ 13:09:13
jag önskar att saker vore annorlunda...

Redan måndag.

Skrivet 2009-09-21 @ 10:03:42
Japp då har yttligare en helg gått av livet. Började fredag med Dotter & far mys kollade film lagade mat tillsamans :D Framåt kvällen/natten drog jag med Robert ut på race. Såg några repor var kul för det var många bilar ute. Sen hämtade vi upp Rille & virre för åka runt å burna lite typ även ett besök på donken.

Lördagen åkte iväg på lite småärenden osv. Sedan till kvällen åkte jag hem till Djännie! Mysigaste kvällen på länge tills en full pojkvän kommer :P jaja sånt händer! thihi. Kollade på mitt konto idag ojdå så mycket pengar det gick åt den kvällen. men tur att man snart får lön :D

Söndagen gick upp tittade på film sen så åkte jag iväg för att träna mina boys! Gud så kul det var har saknat dom massor! Första serie matchen på Lördag mot tullinge. Det kommer gå bra :D Sen hem å däckade på soffan med min däckade pojke thihi. Blev en hemmamys söndag!

FAN FAN FAN!!!!

Skrivet 2009-09-19 @ 15:32:11

JAG BYTTE BORT DEN BÄSTA BILEN MAN KAN HA PÅ SPEED RACING PÅ FEJAN TILL DEN SÄMSTA!!!! NEEEEEEEJ NU ÄR JAG KÖRD! VARFÖR VARFÖR???

Cedrus!

Skrivet 2009-09-18 @ 14:43:36

Har ätit Lunch med underbara Ceder idag! Vi åt snabbt mat inne på Mc donken sen sprang vi runt i centrum ett tag :P Alltid trevligt att vara med Sandra hon är en av mina bästa vänner alla borde ha en sån som hon i sitt liv :D
Vi kanske skulle höras lite senare om planer för kvällen!

SOLSTRÅLE ÄVEN TOKSTOLLE !

AJAJ!

Skrivet 2009-09-18 @ 10:39:43
Igår efter jobbet fick jag huvudvärk igen :/ Så åt middag sen bums i sängen. Låg och halvtittade på tvn medans robban surfade på blocket ovanligt va?? haha.

Men idag mår jag bättre igen! FREDAG!!!!

Planer för för helgen.

Idag ska jag träffa Jennie K efter jobbet ta nått att käka/fika fårse hur det blir. Ska bli trevligt har inte träffats på år & dar.
Sen på kvällen får vi se vad som händer lite smått sugen på krogen faktikst.

Lördagen vet inte riktigt vad som kommer hända än :D Snackade lite Madde om att vi skulle vi ses det vore nice!

Söndagen är det första träningen denna termin som jag ska hålla i för mina innabandy pojkar, Ska bli så kul att träffa alla igen :D


Cool snubbe!

Skrivet 2009-09-17 @ 13:59:29


Imorgon är det fredag då ska jag också dansa som han :P haha

Hör & häppna!

Skrivet 2009-09-17 @ 11:31:52
Jag tog på mig joggingdojjorna igår och joggade i källbrinkssåret! Hoppas på att det kommer bli en vana bara :P Guuud vad otränad man är men ska gå en promenix idag på lunchen också!



Vill sola också! Men jag som bor så nära varför tar man sig inte tid och springer ner lägger sig en kvart sen upp igen kan inte ta mer 20-25 min. Funderar på om jag ska ta mig i kragen och gå ner ikväll för att ta bort den vitbleka tonen jag har just nu :P

Kan man inte vara ledig en dag i veckan och ta den dagen bara till sig själv. Hinna med allt man vill, måla naglar, inpacking i håret, ansiktsmask, sola , fixa håret, bada i badkaret och bara slappna mm .. sånt som aldrig tar sig tid med annars.

Så nu har marie klagat massor igen! När ska detta bli en glad & trevlig blogg?

Mammzi & siz!

Skrivet 2009-09-15 @ 16:27:31

Mammsi & systeryster kommer och hämtar mig efter jobbet så ska vi iväg och storhandla :D

Blondie!

Skrivet 2009-09-15 @ 09:52:00

Det var inte direkt smickrande att se vad våra Svenska Hollywoodfruar har åstadkommit. Någon större hjärnkapacitet under deras blonda svall tycks inte synas inom räckhåll. Många enorma lass botox har med stor sannolikhet erövrat där inne, Fast lite kul var det att se men hoppar nog det nästa måndag!

pust.

Skrivet 2009-09-15 @ 09:35:44
Helgen försvann på en timme känndes det som.
På fredagen var det FREDAGSMYS! Bara hemma kollade film hade det mysss..

Började lördagen med att stiga upp hyffsat i tid iallafall stog och hängde på låset med morsan untaför bolaget :P Haha. Sen åkte jag Robert & Camilla iväg för att fixa vissa ärenden. Senare så var det två st 20 års kalas jag skulle på :)

Första kalaset var för Johannes! Bjöds på mat & dryck trevligt sällskap! bra ställe att föra på :P Om jag hade stannat så var det nog världens röj på senare på in på natten.
 Yeaah 20 barre!

Sedan så åkte jag & robert till emmas partaj i Södertälje inne på Olerys! Djännie var där utan henne hade det blivit trååk. Men med Djännie är det aldrig tråkigt. Men iallafall sen så tog vi sista tåget hem, stannade på GP alla
var där så satt där i en timme kanske. Sen däckade jag hemma på sängen.
 Emmis!  jen and me!

Söndagen var en väldigt seg morgon men framåt eftermiddagen blev man lite piggare för då skulle vi röra oss mot Ingamar som fyllt 71 år! Hemma hos mormor & ingemar bjöds det på massa mat & fika så man rullade hem känndes det som. Sen vart det söndagsmys hemma hos robert!

Det var min helg!

Måndags igår alltså så satt jag i möte hela långa dagen! Fixade även massa grejor för mitt pojklag igårkväll, första träningen drar igång idag :D Fast jag ska inte vara med. Träningen börjar 17 borta i jurringehallen i segeltorp & jag slutar 17 så det blir lite tight. Jag ska ta hand om söndags träningarna istället!

Katten!

Skrivet 2009-09-11 @ 11:56:46

Jag har en katt som heter sigge han dricker vatten ur kranen men på ett normalt sett. Hittade ett videoklipp på en annan katt som dricker lite konstigare använder sig av en annan metod kanske man kan säga :D Du måste se detta klipp http://existenz.se/out.php?id=16194

Yeah!

Skrivet 2009-09-11 @ 11:30:32
Idag är fredag gud så skönt! Men det känns som om att det borde vara onsdag idag typ, veckan har gått så rackars fort!

Vad ska man hitta på för skoj i helgen då? mhmm
Ikväll vill jag nog bara vara hemma och mysa, titta film och äta gott.

Lördag ska jag på överraskningspartaj, det ska bli jätte skoj. Men fårse hur länge man stannar och vad som händer å sker sen.

Söndag är Kalas för Ingemar som fyllde år i torsdags! Det ska bli skoj att komma hem till mormor & ingemar kanske åka lite tidigare och knalla runt i stinsen innan :P

Haha!

Skrivet 2009-09-10 @ 11:15:12

Jag har tröttnat totalt på mitt håt just nu är utväxt till tusen risigt som blåbärsris och bångstyrigt som aldrig förr..
Så hittade jag en jätte rolig grej på Veckorevyn.se man kan testa sig själv i olika kändis frisyer.
http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

Vad skulle jag passa i? haha!

  
  
  

Verra!

Skrivet 2009-09-10 @ 10:18:30

Hittade en väska i Ginas webshop hur fin är inte den :D
Lite söt och lite kaxig!

Kul!

Skrivet 2009-09-09 @ 10:01:01

Jag har hört folk prata om denna video men aldrig sett den själv! Haha den är stört skön! Tänk er själv att dansa in på brölloppet snacka om att chocka alla gäster :P Jag tycker iallafall att det var en jätte kul ide att göra, inte för att jag tror att robban skulle vara så mycket för det men men.. haha

Nervig!

Skrivet 2009-09-08 @ 15:40:30
Börjar somsagt dra ihop sig till en uppkörning börjar bli nervös! Varför är man det? kan man inte bara koppla bort, då skulle vara lätt som en pannkaka :D Men tror att jag också tänker och inbillar mig att saker och ting är värre än dom egentligen är. SLUTA TÄNK KÖRBA! 

Tänk er Marie med körkort :D haha

Har iallafall bestämt mig för att körkoret är mitt innan vintern!

Gissa vad jag vill göra!

Skrivet 2009-09-08 @ 15:26:41

Jag vill ut och shoppa loss! känner att jag vill slösa lite pengar på en mysig höst garderob. Behöver faktiskt nya jackor, för mamma har råkat slängt fel kartong med jackor i flytten :P

:D

Skrivet 2009-09-07 @ 15:21:34

Hej hej hallå!

För en gångs skull är jag lite nöjd med mig själv! Har börjat tagit tag i mitt körkort nu.
Klarat alla moment förutom uppkörning. Klarde teorin idag guuud vad nervös man var!
Men som sagt happy happy och hoppas även uppkörning går så galant som teoriprovet gjorde!
Förresten när jag blir äldre ska jag öppna en halkbana det var jätte kul att åka runt Å Slira och sladda :D


kon var så ful så han fick vara med!

DEAD!

Skrivet 2009-09-05 @ 10:00:39

Japp som ni märkt har jag varit död förmodligen kommer jag vara död tills på tisdag och då får vi se om jag är glad eller ledsen ;P