Marybu

Gonna let the light shine on me

Borta bra men hemma bäst!

Skrivet 2009-07-27 @ 13:34:59

Kom hem i torsdag och tittade in på SMHI.se och såg att det skulle regna i linköping och då blir det ingen Dragracing + Att det inte är så kul att campa när det regnar. Så Robert kom på den birlljanta iden att åka till GeKås i ullared som han gav mig i 20 års pressent :D Så vi packade ihop väskor och fixade in madrass i robbans 945 så vi kunde ha något att sova i :P
 

Kom väl fram strax efter tolv slaget nån gång så det vara bara att borsta gaddarna sen hoppa in i bakluckan och sova :P Dagen efter satt vi och åt frukost och tittade på alla giriga tanter som skulle ställa sig i kön in till Gekås tror dom börjde dyka upp vid 7,15 redan och dom öppnade inte furns 08,00. Men jag och robban gick hämtade vagn vid 08,00 så stog vi och tittade lite till sen efter 10 min släppte kön och vi gick in!
Blev faktiskt lite besviken för dom hade bara massa snygga herrkläder men bara tantigakläder på damavdelingen. Men köpte lite basgrejor som en färgade linnen,trosor, strumpbyxor osv.

Sen när vi kom ut från gekås hade vädret ändrats helt det var strålande solsken så vi stack till Mantorp iallfall! Det ligger på vägen hem så varför inte. Vi ankom väl runt 17,30 nån gång så det var bara springa runt och höra hur det gått under dagen med fredde. Men det hade inte gått såbra, mycket vibration osv.  Hade tiden 6,47 tror jag. Men det var fortfarande två åk kvar på lördagen tills elemineringen som var på söndagen. Så dom hoppas på dom två reporna istället. Blev lite supa i öltältet på kvällen sen sova :P


(Ser ni R2 bilteknik dekalen & Constnt clean dekalen) Freddes pickies!

Vaknade av att folk varmkörde sin top fuels då går det inte att sova längre det vibbrerar i helga marken. När dom kör på banan och bilar står parkerade en bra bit bort även så går larmen på dom häftigt va! thihi man måste vara med för att förstå vilken kraft & fart dom har!
  <-- en top fuel!

Lördagen Kunde inte gått bättre försrt åkte fredde 6,17 personbästa :D vi alla var super glada. Sen vart det hans sista repa och han åker 6,14 och blir kvaletta alltså han har kört snabbast av i sin klass. Så då vart det självklart massa dricka i öltältet denna dag också! haha.

Söndagen nu vart det final dags nu är det vinna eller försvinna som gäller fredde vann första repan! Men sen andra repan gick det inge vidare, bilen ville inte helt enkelt så sen blev det lite lunch sen åkte vi hem till huddinge igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback