Marybu

Gonna let the light shine on me

Studenten!

Skrivet 2009-04-14 @ 19:54:00
Nu är det lite drygt två månader kvar till STUDETEN 2009 TJOOOOHOOOOOOOO!! Grattis alla ni lyckliga som inom kort står där helt pirriga minutrarna innan ni "springer ut", för att sedan skrika er riktigt hesa (samt med en jäkla massa klirrande campagneflaskor, blommor, nallar hängades vars band skär in i era halsar haha) för att sedan bil ännu mera hesa på flaket ni förmodligen ska åka runt på, med musiken på högsta volym och skumpan i högsta hugg! Se till att njuta riktigt ordentligt denna dag då den är once in a life time :) 

Det är en lycka att äntligen få ta studenten, men samtidigt som denna lycka känner man ett starkt vemod genom hela kroppen, blandade känslor - Vad händer nu? Hur ska det gå? Ska jag jobba, studera vidare eller ta ett år ledigt och göra sånt som bara JAG vill göra? Vad händer med vännerna? Vad händer med tryggheten som man faktiskt hade i skolan, det här med att ingå i en klass, finnas med på en klasslista, ha tider att passa och jobbiga lärare som tjatade hål i skallen på en för att man skulle lämna in uppgifterna i tid! Dessa saker är faktiskt guld värda, något man ofta inte inser förrän skoltiden är över. Tillochmed skolmaten saknar man, alltså, vilken jäkla lyx egentligen att få god lagad mat varenda dag. 

Efter studenten är det lätt att känna sig lite "lämnad" med känslan... Jaha, och nu då? Där står man, ensam, och det enda man kan göra nu är att själv välja väg i livet och ta sitt ansvar. Bli vuxen. Ja, det är skrämmande faktiskt men oftast går det ju väldigt bra :)

Lite bilder på mig från studenten! Det är en tid man aldrig kommer glömma!
   

För jag har tagit studenten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback