Marybu

Gonna let the light shine on me

Bikini models!

Skrivet 2009-04-28 @ 14:06:02
Mariah Carey ser ut som en tjej som verkligen har kurvorna på rätt ställe. Vid en andra titt ser man hur otroligt fejkad bilden är. För det första är magen onaturligt slät, nästan animerad. Och så smal midja har inte Mariah heller. Nej, hennes kurvor är på samma ställe som en annan mänsklig kvinna! Och visst är det skönt att se?


Audrina Patridge från The Hills, en tjej med snygga former enligt mig. Hon är muskulös med stora bröst, verkligen en snygg kropp! Varför retuscheras den då av till hälften? Varför försvinner brösten och hyn blir lika äkta som ren plast? Kolla bara ansiktet, det ser ut som en docka (på dåligt sätt). Hon ser ju inte ut som sig själv på bilden.


Fergie
syntes på framsidan av Blender i endast en bh, då hon visade en stenhård mage. Men det där är varken Fergies mage eller navel!Riktiga Fergie har en mänsklig mage, med både muskler och kurvor.

Egentligen så har Lauren Conrad en väldigt fin och vanlig kropp. Lagom tränad och mjuka kurvor, helt enkelt naturlig och fin. Men på framsidan av Shape ser hon skör och benig ut! Dessutom ser man på långa vägar att bilden är retuscherad.

Varför envisas tidningarna med att förfula våra kändisar så?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback